Promootiomatrikkelin valokuva

Promootiomatrikkelissa julkaistaan promovoitavien tohtoreiden valokuvat. Ks. esimerkiksi Joensuun kampuksen promootion matrikkeli, 2014.

  • Ensisijaisesti promootiomatrikkelissa julkaistaan tohtorin väitöskuva, joka on valmiina yliopiston viestintäyksikössä.
  • Promovendi voi halutessaan toimittaa sähköpostitse uuden valokuvan matrikkelia varten. Valokuva on lähetettävä promootiosihteerille, kaisu.kortelainen(at)uef.fi.  Valokuvan tiedostonmuoto on oltava jpg tai tiff, resoluutio vähintään 300 dpi, kuvan koko 10 x 15 cm, pukeutumisohje on sama kuin väitöskuvassa eli tumma puvun yläosa.
  • Promovendin niin halutessa voidaan myös yliopiston viestintäyksikössä ottaa matrikkelia varten uusi valokuva. Pukeutumisohje on sama kuin väitöskuvassa eli tumma puvun yläosa. Kuvausta varten on varattava aika viestintäyksikön valokuvaajalta: Kuopion kampuksella Raija Törrönen, sähköposti raija.torronen(at)uef.fi, puh 029 445 8371; Joensuun kampuksella Varpu Heiskanen, sähköposti varpu.heiskanen(at)uef.fi, puh. 029 445 8079.

Kuopion kampuksen promootioon osallistuvan tohtorin valokuva on oltava promootiosihteerillä viimeistään 30.1.2015.