Hyvä biolääketieteen opiskelija,


Parhaat onnittelut Sinulle saavuttamasi opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa Itä-Suomen yliopistoon opiskelemaan biolääketiedettä!

Koulutusohjelmamme aloitti vuonna 2011 ja on viiden kuluneen vuoden aikana profiloitunut vetovoimiseksi biolääketieteen kouluttajaksi. Tämä näkyi kevään ennätyssuurina hakijamäärinä. Koulutuksen laadukkuutta ja tuloksellisuutta todistavat viime kesänä valmistuvat ensimmäiset molekulaarisen lääketieteen maisterit, joista suurin osa työllistyi heti opintojen päätyttyä. Näistä lähtökohdista Sinun onkin hyvä aloittaa opintosi. Ensimmäisen lukuvuoden aikana opiskellaan mm. ihmisen biologiaa ja fysiologian perusteita, jolloin saat hyvän pohjan ihmisen terveyden molekulaarisen taustan ymmärtämiselle. Opiskelu on käytännönläheistä ja teoriaopintojen lisäksi on runsaasti laboratoriotyöskentelyä.

Yliopisto-opinnot käynnistyvät perjantaina 1.9.2017 klo 11.15 Snellmania -rakennuksen auditoriossa SN100. Tilaisuuden jälkeen tapaat myös opiskelijatuutorisi, joka auttaa sinua tutustumaan yliopistomme opiskelukäytäntöihin. Biolääketieteen opetushenkilökunnan tapaat maanantaina 4.9.2017 klo 9.15-12, jolloin tutustumme myös opintoihin liittyviin sähköisiin järjestelmiin.

Tutustu ennen opintojen alkamista yliopistomme Opiskelu-sivuilta löytyviin opiskeluohjeisiin ja muuhun materiaaliin. Tutustu myös biolääketieteen opinto-oppaaseen.

Yliopiston opiskelu-sivusto

Muistilista uudelle opiskelijalle

Biolääketieteen opinto-opas 2017-18

 

Tapaamisiin syyskuun alussa!

Prof. Jorma Palvimo,
Koulutusohjelman johtaja

 

Tiedotteita opiskelun aloittamiseen: