Tohtorikoulutus

Yksikkömme tohtorikoulutus toteutetaan osana Terveystieteiden tohtoriohjelmaa. Yksikön tutkijankoulutuksen perinne on vahva ja monipuolinen. Voit tutustua tutkijoidemme väitöskirjoihin UEF Electronic Publications -palvelussa ja julkaisuihin UEF:n SoleCris-tutkimustietokannassa - SoleCRIS. 

Tohtoriopiskelijat osallistuvat tutkimushankkeisiin, jotka projektista ja ohjauksesta riippuen liittyvät esimerkiksi ravitsemukseen ja terveyteen, kroonisten sairauksien epidemiologiaan, ikääntymiseen, ympäristöterveyteen, terveyden kulttuurisiin ja psykososiaalisiin ulottuvuuksiin, kansainväliseen terveyteen sekä terveyspalveluihin. Myös uudet innovatiiviset tutkimusideat ovat tervetulleita. Meillä on paljon ohjaajia, joten tutkimuksen osa-alueista saa parhaiten kuvan tutustumalla yksikön tutkimustoimintaan tekemällä kirjallisuushaun yksikön senioritutkijoiden nimellä tai tutkimusalueiden omilta sivuilta. Osa ohjaajista tulee UEFin muilta laitoksilta, yliopistomme ulkopuolelta ja jopa muiden maiden yliopistoista.

Mikäli tohtorikoulutus meillä kiinnostaa, voit ottaa yhteyttä tohtoriohjelman varapuheenjohtajaan professori Tomi-Pekka Tuomaiseen tai yksikön johtoon (yksikönjohtaja Jussi Kauhanen, kansanterveystiede ja lähialat, varajohtaja Jussi Pihlajamäki, ravitsemustiede ja lähialat), oppiaineiden vastuuprofessoreihin, tai terveystieteiden tiedekunnan tohtoriohjelmakoordinaattori Riikka Pelliseen.

Tomi-Pekka Tuomainen, professori, epidemiologia, +358 40 355 2956, tomi-pekka.tuomainen(at)uef.fi
Jussi Kauhanen, professori, kansanterveystiede, +358 40 552 5104, jussi.kauhanen(at)uef.fi
Jussi Pihlajamäki, professori, kliininen ravitsemustiede, +358 50 344 0187, jussi.pihlajamaki(at)uef.fi
Riikka Pellinen, koordinaattori, +358 40 355 2453, riikka.pellinen(at)uef.fi