Tervetuloa mukaan kauppatieteiden alumnitoimintaan!

Haluamme kehittää alumnitoimintaamme ja alumnien kanssa tehtävää yhteistyötä. Alumnitoiminta sisältää vapaa-ajan tapahtumia ja ammatillista verkostoitumista. Pyrimme myös saattamaan alumneja ja opiskelijoita yhteen koordinoidusti muun muassa mentoritoiminnan, työharjoittelujaksojen ja opinnäytetöiden avulla. Toimintaa on sekä Joensuussa että Kuopiossa. Löydät tiedot tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta toiminnasta näiltä sivuilta.

Alumnien yhteystietoja päivitetään jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut alumnitoiminnasta, jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeella annettuja tietoja käytetään ainoastaan alumnitoimintaa varten.

Liity UEF Business -alumniverkostoon

Voit liittyä myös Itä-Suomen yliopiston alumniverkostoon. Liittyessäsi saat halutessasi ilmaiseksi Saima-lehden vuosikerran.

Tutustu Itä-Suomen yliopiston alumnitoimintaan tai liity suoraan alumniverkostoon.

 

Ajankohtaista

Optimin SusirajaForum on perjantaina 28.9. osana yrittäjyysviikon 24. - 28.9.2018 tapahtumia.

VALMISTUMISJUHLA JA ALUMNIPÄIVÄ

Joensuun kampukselta valmistuneiden alumnitapaaminen ja valmistumisjuhla järjestetään 5.10.2018 klo 12-16 Aurora I-rakennuksessa, A-rappu, salissa AU111 ja Loungessa, os. yliopistokatu 2, 80101 Joensuu.

Alumnipäivän ohjelma alkaa klo 12 valmistuneiden onnittelulla sekä laitoksen kuulumisilla, lisäksi kuullaan vastavalmistuneen sekä kokeneemman alumnin puheenvuorot.

Alumnipäivän teemana on uudet työelämätrendit pääpuhujana KTT Charlotta Niemistö, projektinjohtaja Social and Economic Sustainability of Future Working Life (WeAll), Hanken School of Economics.

Paneelissa keskustellaan työelämän, perheen ja vapaa-ajan yhdistämisestä 24/7 yhteiskunnassa sekä Y-sukupolven johtamisesta.

Alumnipäivä jatkuu Optimin SyysCoctaileilla Vainoniemen Huvilalla, os. Vainoniementie 3.

Alumnipäivien ilmoittautuminen 26.9.2018 mennessä
http://www.optimiry.fi / alumnipaivat

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä, ota yhteyttä Sari-Johannaan (sari.karhapaa@uef.fi) tai Hannaan (hanna.savolainen@uef.fi