Tervetuloa mukaan kauppatieteiden alumnitoimintaan!

Haluamme kehittää alumnitoimintaamme ja alumnien kanssa tehtävää yhteistyötä. Alumnitoiminta sisältää vapaa-ajan tapahtumia ja ammatillista verkostoitumista. Pyrimme myös saattamaan alumneja ja opiskelijoita yhteen koordinoidusti muun muassa mentoritoiminnan, työharjoittelujaksojen ja opinnäytetöiden avulla. Toimintaa on sekä Joensuussa että Kuopiossa. Löydät tiedot tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta toiminnasta näiltä sivuilta.

Alumnien yhteystietoja päivitetään jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut alumnitoiminnasta, jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeella annettuja tietoja käytetään ainoastaan alumnitoimintaa varten.

Liity UEF Business -alumniverkostoon

Voit liittyä myös Itä-Suomen yliopiston alumniverkostoon. Liittyessäsi saat halutessasi ilmaiseksi Saima-lehden vuosikerran.

Tutustu Itä-Suomen yliopiston alumnitoimintaan tai liity suoraan alumniverkostoon.

 

Ajankohtaista

Optimin SusirajaForum on perjantaina 29.9. osana yrittäjyysviikon 25. - 29.9.2017 tapahtumia.

Joensuun kampukselta valmistuneiden syksyn 2017 alumnitapaaminen ja valmistumisjuhla järjestetään lauantaina 30.9.2017 klo 12-17.

Alumnipäivien ilmoittautuminen

Optimin sivulla, jossa ilmoittautumislinkki: http://www.optimiry.fi/alumnipaivat/

Ja ilmoittautuminen:  https://docs.google.com/forms/d/1YdtU7a4h8UVuzZ0UDlhVYVPUzleRL7Ulaoa7vuTNkhE/viewform?edit_requested=true

Alumnipäivän ohjelma

Hyvä kauppatieteiden alumni,

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Joensuun kauppatieteiden Alumnipäivään lauantaina 30.9.2017 klo 12.00–16.30 AU111 ja Lounge, os. Yliopistokatu 2, Joensuu!

Päivän ohjelmassa kukitetaan valmistuneet ekonomit ja kuullaan laitoksen kuulumisten lisäksi sekä vastavalmistuneen että kokeneemman alumnin puheenvuorot. 

Pääpuhujana on luova johtaja Henkka Hyppönen, aiheenaan tulevaisuuden liiketoiminta. 

Alumnipäivä jatkuu Ravintola Kreetassa Alumni-illallisella klo 18.00, os. Rantakatu 32, ja sen jälkeen yhteisillä ’Optimi2017’-alumnipäivän jatkoilla n. klo 21.00.

Alumnit voivat lunastaa illalliskortin ruokajuomineen, hinta n. 60 euroa. Ilmoittautumisajan päätyttyä 22.9. lähetämme maksuohjeet sähköpostiisi.

Hotellimajoitus alumni-hintaan on varattavissa Sokos Hotel Vaakunasta, os. Torikatu 20, 1.9.2017 mennessä.

Mainitsethan ruoka-aineallergioistasi ilmoittautumisen yhteydessä. 

OHJELMA:
Laitosjohtajan tervehdys klo 12.00
Vastavalmistuneiden kukitus
Onnittelumaljat
Vastavalmistuneen puheenvuoro klo 12.30
Alumnin puheenvuoro klo 12.45
Kahvit (kakku + suolaista iltapäiväpalaa) klo 13.15

Henkka Hyppönen, Tulevaisuuden liiketoiminta klo 13.30

Yhteenvetokeskustelua päättyen klo 16.30

Illallinen Ravintola Kreeta  klo 18 alkaen

’Optimi2017’-alumnipäivän jatkot n. klo 21

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä päivään liittyen, ota yhteyttä Sari-Johannaan (sari.karhapaa@uef.fi) tai Kirsiin (kirsi.hokkila@uef.fi).