Tutustumisleikkejä ja retkisuunnitelmia Rantakylän norssissa

Ti 2.4.2019

Me Joensuun norssin tulevat tukarit lähdimme Rantakylän normaalikoululle tukaritapaamiseen helmikuun lopussa. Aluksi meitä jännitti hiukan kohdata Rantakylän tukarit ja heidän ohjaajansa.

Norssin Tulliportin koulun ja Rantakylän koulun tulevilla tukareilla oli mukava kohtaaminen koulutuksessaan.

Jännittäminen osoittautui kuitenkin täysin turhaksi, sillä iltapäivä meni todella nopeasti ja mukavasti. Paikan päällä saimme hiukan välipalaa ja asetuimme kaikki suureen piiriin. Harjoittelimme nimiä erilaisilla leikeillä, saimme bingon avulla tietää toistemme harrastuksia ja vaihdoimme istumapaikkojamme toisia silmiin katsomalla.

Suunnittelimme myös aktiviteetteja yön yli kestävälle retkelle Murikan majalle ja ryhmäytyksen loppuosassa pohdiskelimme vielä tavoitteitamme tukarina olemiselle. Rantakylän norssin ryhmäytys oli todella hauska ja saimme hyvän tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Odotamme innolla heidän tuloaan tänne meidän Tulliportin koululle ja vielä sitäkin malttamattomampana Murikan majaa. Meistä kaikista tulee mahtavia tukareita!

Teksti: Saga Gröhn

Kuva: Mari Hakanen

Kirjoittaja on tuleva tukioppilas 8.C-luokalta.