Hyvä uusi opiskelijamme!

Lämpimät onnittelut opískelupaikan johdosta ja tervetuloa opiskelemaan farmasiaa Itä-Suomen yliopistoon! Olet valinnut mielenkiintoisen alan, jossa sinulla on valmistumisesi jälkeen useita eri työllistymismahdollisuuksia lääkehuollon eri sektoreille.

Olethan muistanut ilmoittautua yliopistoon? Ilmoittautumisohjeet sekä muuta tarpeellista käytännön tietoa opintojen aloittamiseen löydät yliopistomme Uudelle opiskelijalle -sivulta.

Mikäli sinut on valittu farmaseutti tai farmaseutti- + proviisori -koulutusohjelmiin, opintosi alkavat maanantaina 3.9.2018 Orientaatio yliopisto-opiskeluun -opintojaksolla. Viikon aikana tutustut laitoksen henkilökuntaan sekä kuulet tarkemmin tulevista opinnoista ja käytännöistä. Viikon aikana tarjotaan runsaasti opiskelussa tarvittavaa korvaamatonta tietoa ja aloitetaan opiskelu pakollisilla opintojaksoilla, joten varaudu olemaan paikan päällä läsnä!

Mikäli sinulla on aiemmin suoritettuna kemian, ihmisen anatomian ja fysiologian opintoja tai jokin luonnontieteen alan tutkinto, sinun on mahdollista tulla aloittamaan opintosi Farmakokinetiikka -opintojaksolla jo elokuun alussa.

Mikäli olet jo suorittanut farmaseutin tutkinnon ja tulet jatkamaan suoraan kaksivuotiseen proviisorin koulutusohjelmaan, opintosi alkavat jo ti 14.8.2018 klo 9.15 Proviisoriopintojen suunnittelu ja portfolio -opintojaksolla. Lähitapaamisiin osallistuminen on tällä opintojaksolla pakollista eli ti 14.8. sinun on tultava paikalle (tai pakottavissa poissaoloissa tehtävä korvaava tehtävä). Samana päivänä PSP-opintojakson aloituksen kanssa pidetään myös eri oppiaineiden esittelytilaisuus, jossa oppiaineet esittelevät opetustaan ja tutkimustaan sekä kertovat graduaiheistaan.

Jo kesän aikana voit tutustua laitokseemme osoitteessa www.uef.fi/farmasia. Opinto-oppaat ovat luettavissa WebOodissa kohdassa 'Opintojaksot/Opetus' -> Oppaittain. WebOodin oppaita voit selailla ilman kirjautumista eli siihen ei vaadita yliopiston käyttäjätunnusta. Lukari-palvelussa on nähtävissä vuosikurssikohtaiset lukujärjestykset. Ja hei, voit myös tutustua alaan ja apteekkityöhön mm. vierailemalla asiakkaana kotipaikkakuntasi apteekissa!

Mikäli sinulla on kysyttävää opintoihisi liittyen, voit ottaa yhteyttä koulutussuunnittelija Päivi Anneli Hartikaiseen (paivianneli.hartikainen(at)uef.fi).

Tapaamisiin syksyllä!

 

Hyödyllisiä linkkejä:

Tulossa myöhemmin

 

Aikaisempien opintojen hyväksilukua (korvaavuus ja sisällyttäminen) haetaan sähköisillä hakulomakkeilla, jotka löytyvät UEF asiointipalvelusta (asiointi.uef.fi).