Ennakkotietoa: Urheiluravitsemuksen opintokokonaisuus lukuvuonna 2016-2017

Suuren suosion saavuttanut Ravitsemus ja liikunta 3 op opintojakso saa jatkoa, kun syksyllä 2016 Avoimessa yliopistossa käynnistyvät Suomen ensimmäiset korkeakoulutasoiset urheiluravitsemuksen opinnot.

Opinnoissa syvennytään tarkemmin ja laajemmin siihen, mikä rooli ravitsemuksella on urheilussa ja liikunnassa. Opinnoissa tukeudutaan urheiluravitsemukseen liittyvään tutkimukseen ja teoriaan, kuitenkin työelämänäkökulmaa ja käytännönläheisyyttä vahvasti hyödyntäen.

Opinnot soveltuvat hyvin kaikille työn, harrastusten tai oman mielenkiinnon vuoksi urheilun ja ravitsemuksen parissa toimiville mm. valmentajille, ohjaajille ja urheilijoille. Opinnot toteutetaan joustavasti verkko-opintoina, joten niiden suorittaminen onnistuu mainiosti paikasta riippumatta esim. ulkomailta, kisareissulta tai kotisohvalta käsin.

Infoamme opinnoista lisää loppuvuoden ja kevään aikana verkkosivuillamme.

Ravitsemus ja liikunta 3 op alkamassa verkko-opintoina 7.1.2016. Ilmoittautuminen kevätlukukauden opintoihin käynnistyy maanantaina 7.12. klo 9:00.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen.