Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisaika syyslukukauden 2017 kursseille on pääsääntöisesti 1.8. - 7.9.2017 sekä kevätlukukauden 2018 kursseille 1.12.2017 - 8.1.2018.

Ilmoittautuminen kielikeskuksen kursseille tapahtuu WebOodin kautta, josta löytyy myös ilmoittautumisaika kurssikohtaisesti. Kurssi-ilmoittautumisissa on pääosin käytössä priorisointi. Lue oheinen ohje priorisoinnista ennen ilmoittautumista. Priorisointiajo tehdään ilmoittautumisajan päättymisestä seuraavana päivänä. Tarkista kielikeskuksen sivuilta kohdasta " Omat tutkintovaatimukseni" tiedekuntakohtaisesta listauksesta mitä kieli- ja viestintäopintoja tutkintoosi kuuluu, sekä opintojaksojen nimet ja koodit.

Minimiosallistujamäärä kielikeskuksen kurssien käynnistymiselle on pääsääntöisesti 15 opiskelijaa. Kurssipaikan vahvistaminen tapahtuu ryhmän 1. tapaamiskerralla. Mikäli et saavu kurssin alkaessa paikalle etkä ole ilmoittanut opettajalle poissaolostasi, kurssipaikka annetaan varasijalle olevalle.

Kuopion kampuksen aineopintojen seminaariin integroiduille kirjoitus- ja puheviestinnän opintojaksoille on määritelty omat ilmoittautumisajat, jotka näet WebOodista. Myös terveystieteiden opintojaksoissa on pääosin oma ilmoittautumisaika, tarkista WebOodista.

Savonlinnan kampuksen opiskelijat ilmoittautuvat Oodissa, mutta heidät ohjataan vuosikursseittain kieli- ja viestintäopintojen ryhmiin.