Savonlinnan kampus

Savonlinnan kampus sijaitsee kauniilla paikalla, aivan vesistön äärellä ja korkean mäen päällä. Kukkulalta avautuu näkymä koko kaupungin yli. Keskustakaan ei ole kaukana, vaan sinne kävelee hetkessä. Savonlinnan kampuksella opiskelee reilut 800 tutkinto-opiskelijaa eli kampus on pieni ja viihtyisä.

Opiskelijalle tärkeät palvelut ovat lähellä. Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö sijaitsee kampuksella ja ylioppilaskunnan toimistokin on samassa rakennuksessa. Myös yliopiston harjoittelukoulu sijaitsee kampuksen kainalossa.

Savonlinna

Saimaannorpan ja Oopperajuhlien kotikaupunki on houkutteleva asuinpaikka. Savonlinna tunnetaan sijainnistaan Saimaan rannalla ja historiallisesta Olavinlinnasta. 

Savonlinna on kaupunkina idyllisen pieni ja siellä asuu 36 000 asukasta. Kaupungissa yhdistyvät vilkas kulttuurielämä ja kaunis luonto. Saimaa ja Punkaharju tarjoavat rajattomat mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen. Kesäisin Savonlinna tarjoaa matkailijoille ja kaupunkilaisille monenlaista tekemistä. Suomen metsämuseo ja metsätietokeskus Lusto sijaitsee aivan Savonlinnan kupeessa, ja on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Savonlinnassa voit tuntea historian lehtien havinan Olavinlinnassa ja bongata uhanalaisen saimaannorpan omin silmin! Voit myös nauttia Saimaan aalloista risteilyllä ja tutustua vilkkaaseen tunnelmaan ja paikallisiin tuotteisiin Savonlinnan torilla. Kesäisin Savonlinnaan saapuu runsaasti oopperan ystäviä nauttimaan Oopperajuhlien annista.

Linkkejä:

Savonlinnan kaupungin verkkosivut

Savonlinna Wikipediassa

Savonlinnan kampuksen käyntiosoitteet

    Kuninkaankartanonkatu 5
        ○ Savonlinnan normaalikoulu
    Kuninkaankartanonkatu 7
        ○ Soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen osasto
        ○ Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate
        ○ Matkailun opetus- ja tutkimuslaitos
        ○ Kirjasto
        ○ Puutarha
     Heikinpohjantie 33
        ○ Taitoteknologia
        ○ Liikuntarakennus