Ajankohtaista opetuksesta

 

MATKAILUALAN  opintojen (31.7.2017 MENNESSÄ suoritetut) tutkintoon liittäminen: 

Ole hyvä ja ota yhteyttä Itä-Suomen yliopiston opintopalveluihin sähköposti: opiskelu@uef.fi ja pyydä opintosuoritusrekisterin ote matkailualan (MAVY) opintosuorituksistasi. Muista lähettää voimassa oleva osoitetietosi! Mikäli liität tutkintoosi perus- ja/tai aineopintokokonaisuuden, ole hyvä ja täytä myös selvityspyyntölomake:

http://www.uef.fi/web/funts/opintojen-liittaminen-tutkintoon

 

Lukuvuoden 2017-2018 matkailualan opetus yliopistoverkostossa (MAVY 2.0)

Lisätiedot ja ohjeet:

http://www.uef.fi/web/kauppatieteet/matkailuopinnot

Vanhat mavylaiset", opintojen täydentäminen, Hanken, Itä-Suomen yliopisto, Lapin yliopisto, Tampereen yliopisto ja Turun yliopisto,  tutkinto-opiskelijat:

Mikäli haluat täydentää jo suorittamiasi matkailualan opintoja (31.7.2017 mennessä suoritetut) uudesta opintokokonaisuudesta, ole hyvä ja tarkista opintojen liittäminen tutkintoon omalta HOPS-ohjaajaltasi ja sen jälkeen ilmoittaudu opintojaksoille. Kunkin opintojakson tiedot löydät yllä olevasta linkistä.  Hanken toteuttaa jakson "Trends in Tourism  5 ECTS", vastuuopettaja on professori Peter Björk. Ilmoittautuminen tälle opintojaksolle on jo 4.9.2017 mennessä.

YHTEYSTIEDOT :

Katso oman yliopistosi ohjeistus matkailualan sivuainekokonaisuudesta ja UEF kauppatieteiden laitos, Sivuaineopinnot, matkailualan opinnot

http://www.uef.fi/web/kauppatieteet/matkailuopinnot

Verkoston koordinaattori: Tutkimuspäällikkö Juho Pesonen, (juho.pesonen(at)uef.fi), 040 184 2698, Itä-Suomen yliopisto, kauppatieteiden laitos

 

 

(3.9.2017)