Hyvä uusi opiskelijamme!

Lämpimät onnittelut opískelupaikan johdosta ja tervetuloa opiskelemaan farmasiaa Itä-Suomen yliopistoon!

Olethan muistanut ilmoittautua yliopistoon? Ilmoittautumisohjeet sekä muuta tarpeellista käytännön tietoa opintojen aloittamiseen löydät Kamusta yliopistomme Uudelle opiskelijalle -sivulta. Tutustuthan opintojesi jouhevan aloituksen takaamiseksi tähän uuden opiskelijan verkkomateriaaliin syyskuun alkuun mennessä ennen opintojesi käynnistymistä kampuksilla. Tutustu myös farmasian Smart Start -oppaaseen.

Mikäli sinut on valittu farmaseutti tai farmaseutti + proviisori -koulutusohjelmiin, opintosi alkavat maanantaina 2.9.2019 klo 9.30 Kuopion kampuksella Orientaatio yliopisto-opiskeluun (ORI) -opintojaksolla. Viikon aikana tutustut laitoksen henkilökuntaan sekä kuulet tarkemmin tulevista opinnoista ja opintoihin liittyvistä käytännöistä. Viikon aikana tarjotaan runsaasti opiskelussa tarvittavaa korvaamatonta tietoa ja aloitetaan opiskelu pakollisilla opintojaksoilla, joten varaudu olemaan paikan päällä läsnä heti maanantaiaamuna! Tiistaina 3.9. alkaa pakollinen Lääkkeet terveydenhuollossa -opintojakso.

Mikäli olet jo suorittanut farmaseutin tutkinnon ja tulet jatkamaan suoraan kaksivuotiseen proviisorin koulutusohjelmaan, opintosi alkavat jo ti 13.8.2019 klo 9.15 Proviisoriopintojen suunnittelu ja portfolio (PSP) -opintojaksolla. Lähitapaamisiin osallistuminen on tällä opintojaksolla pakollista eli tiistaina 13.8. sinun on tultava paikalle (tai pakottavissa poissaoloissa otettava opettajaan yhteyttä etukäteen). Samana päivänä PSP-opintojakson aloituksen kanssa pidetään myös eri oppiaineiden esittelytilaisuus, jossa oppiaineet esittelevät opetustaan ja tutkimustaan sekä kertovat graduaiheistaan. Pääainevalinnat tehdään heti syyskuun alussa. Pakollisia opintoja voi alkaa pääaineesta riippuen jo ennen kuin päätökset pääainevalinnoista on tehty.

Jo kesän aikana voit tutustua laitokseemme osoitteessa www.uef.fi/farmasia. Farmasian opinto-opas on luettavissa Kamussa sekä  WebOodissa kohdassa 'Opintotarjonta' -> 'Oppaittain'. WebOodin oppaita voit selailla ilman kirjautumista eli siihen ei vaadita yliopiston käyttäjätunnusta. Lukari-palvelussa on nähtävissä vuosikurssikohtaiset lukujärjestykset, lukuvuoden 2019-2020 lukari julkaistaan viimeistään 1.8. Ja hei, voit myös tutustua alaan ja apteekkityöhön mm. vierailemalla asiakkaana kotipaikkakuntasi apteekissa!

Mikäli sinulla on kysyttävää opintoihisi liittyen, voit ottaa yhteyttä koulutussuunnittelija Päivi Anneli Hartikaiseen (paivianneli.hartikainen(at)uef.fi). Huomioithan kuitenkin, että Päivi on lomalla 5.7.-4.8. välisenä aikana.

Tapaamisiin syksyllä!

Farmasian laitoksen väki

 

Tutustu oheisiin materiaaleihin ennen opintojen alkua:

Farmasian SmartStart-opas 2019-2020

1. kuukauden lukujärjestys (fa1/pr1)

Tiedote hakijoille 2019

Ohjeita lukuvuonna 2018-2019 poissaolleiksi ilmoittautuneille

Fortiksen tiedote (Huom! Labratakkitilaus 19.8. mennessä)

PR4-opinnot aloittaville

PR4-5 lukarin alkuviikot

Tiedote maisterihaun hakijoille 2019

 

Farmasian opinto-opas 2019-2010

Aikaisempien opintojen hyväksilukua (korvaavuus ja sisällyttäminen) haetaan sähköisillä hakulomakkeilla, jotka löytyvät UEF asiointipalvelusta (asiointi.uef.fi).