Uudistava johtaja - Henkilöstöjohtamisen opinnot syksy 2019, Kuopio

Opetusalan johtamisen maksutonta täydennyskoulutusta.

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston (UEF) koulutus- ja kehittämispalvelu Aducaten järjestämään koulutukseen. Koulutuksen rahoittaa Opetushallitus
ja osallistujat vastaavat itse koulutukseen liittyvistä matkustuskuluista. Koulutus on osa Uudistava johtaja -ohjelmaa, joka on avoin kaikille sivistystoimen, opetusalan eri asteiden sekä varhaiskasvatuksen johtamis- ja esimiestehtävissä työskenteleville.

Kenelle?

Opetusalan ja varhaiskasvatuksen johtamis- ja esimiestehtävissä työskentelevät.

Kesto, laajuus ja rakenne

HENKILÖSTÖJOHTAMISEN OPINNOT SYKSYLLÄ 2019
– voit osallistua myös yksittäisille jaksoille

1. Kunnallishallinto (1op) 20.9.2019, Asko Uoti
• Kunnan toimialasta, toimivallasta ja tehtävistä
• Kunnallinen päätöksenteko erityisesti sivistys- ja opetustoimen kannalta
• Oikeuden ja velvollisuudet (vastuut) viranhaltija- ja luottamushenkilöasemassa
• Hyvä hallinto ja oikeusturva viranhaltijan ja asiakkaan (esim. oppilaan) kannalta

2. Julkisoikeuden perusteet ja yleishallinto (1op) 8.10.2019, Jonna Kosonen
• Viranomaistoiminnan lähtökohdat
• Hyvä hallinto
• Hallintoasian käsittely

3 Henkilöstö- ja taloushallinto (2op) 12.11.2019, Jarmo Vakkuri
• Julkisen sektorin henkilöstö- ja taloushallinto
• Henkilöstö- ja taloushallinnon uudistaminen

Opintojaksoihin sisältyy lähijaksojen lisäksi itsenäistä työskentelyä, verkko-opiskelua ja soveltuvin osin yhteistyötä muiden osallistujien kanssa. Osallistuja soveltaa sisältöjä työhönsä liittyvinä tehtävinä ja tutustuu soveltuvaan kirjallisuuteen ja muuhun aineistoon.

Hinta, osallistujamäärä

Koulutus on osallistujille maksutonta. Koulutuksen rahoittaa Opetushallitus. Osallistujat vastaavat itse koulutukseen liittyvistä matkakuluista.

Suunnittelija Pauli Kallio
pauli.kallio@uef.fi
050 465 2054

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu nopeasti, sillä vapaat paikat täyttyvät pian! Yksittäisille jaksoille valitaan enintään 25 osallistujaa.

Projektisihteeri Katja Peltoniemi
katja.peltoniemi@uef.fi

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana n. 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuvat yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tutkimustiedon hyödyntämiseen.