Takaisin

Työelämän juridiikka muutoksessa (3 op), 21.-22.2.2019, Tampere

Työelämän muuttuessa myös työlainsäädännön muutokset ovat jatkuvia. Muutokset koskevat yksityisen ja julkisen sektorin työelämän osapuolia, sekä yrityksiä että työntekijöitä.

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa

Sisältöjä ovat työelämän keskeiset työoikeudelliset kysymykset ja lakimuutokset, työsuhdeturva, työsuojelu- ja turvallisuus sekä muuttuvat oikeuskäytännöt.

Koulutus on monimuoto-opetusta. Koulutuspäiviä on 2, joihin sisältyy vuorovaikutteista luentoa, harjoitustehtäviä ja itsenäistä työskentelyä.

Osallistuja laatii työhönsä liittyviä ennakkokysymyksiä, tutustuu aihepiirin keskeiseen lainsäädäntöön ja/tai muuhun aineistoon sekä laatii muita harjoitustehtäviä erillisen ohjeistuksen mukaan.

Opintosuoritukset kirjataan Itä-Suomen yliopiston opintosuoritusrekisteriin ja osallistujat saavat koulutuksesta todistukset, arvostelu hyv/hyl. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 20.


Koulutuksen osaamistavoite

Koulutus vahvistaa osallistujien työelämän lainsäädännön tuntemusta ja antaa käytännön valmiuksia ratkaista tyypillisimpiä teemaan liittyviä ajankohtaisia oikeudellisia kysymyksiä.

Osallistuja tuntee työelämässä tarvittavan ajankohtaisen keskeisen työlainsäädännön pääasiallisia sisältöjä, omaa valmiuksia hankkia oikeudellista tietoa ja soveltaa tietoja käytäntöön.

Kenelle?

Yksityisen ja julkisen sektorin työsuhdeasioista vastaavat esimiehet, henkilöstöjohtajat ja -päälliköt sekä asiasta kiinnostuneet.

Hinta, osallistujamäärä

Hinta 885,00 euroa + alv 24 %, verollinen hinta 1097,40 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali ja iltapäiväkahvi. 

Yhteystiedot

Eeva Karttunen, suunnittelija
050 361 9284

Timo Hyttinen, koulutussihteeri
050 520 8069

etunimi.sukunimi@uef.fi.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan viimeistään 4.2.2019.
Ilmoittaudu tästä

 

Lisätietoja

Kouluttaja

Tarmo Miettinen, professori, palvelussuhdeoikeus (emeritus)
Oikeustieteiden laitos, Itä-Suomen yliopisto

 

Järjestäjät

Koulutuksen järjestää Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate.

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.