Takaisin

Suomea työssä -kielivalmennus

Tarvitaanko työpaikallanne valmentajaa, joka kehittää työntekijän suomen kielen valmiuksia ja auttaa häntä suoriutumaan sujuvammin työtehtävissään ja työpaikan vuorovaikutustilanteissa?

Räätälöity suomen kielen valmennus tarjoaa tukea
•     työssä tarvittaan suomen kielen taitoon
•     työyhteisössä toimimiseen sekä
•     toimivamman monikulttuurisen työyhteisön luomiseen

Valmennus suunnitellaan työnantajan ja työntekijän yksilöllisten tarpeiden mukaan. Valmentajamme tulee työpaikalle kartoittamaan kielivalmennuksen tarpeet ja asettamaan tavoitteet yhdessä työnantajan, valmennettavan ja työyhteisön kanssa. Työntekijä saa yksilöllistä opetusta ja tehtäviä.

Valmennuksen kesto vaihtelee valmennettavan henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti. Kielivalmennus tapahtuu valmennettavan työpaikalla työantajasta riippuen valmennettavan työajalla tai työajan ulkopuolella.

 

Kenelle?

Suomea työssä kielivalmennus -palvelu on tarkoitettu kaikkien toimialojen yrityksille ja organisaatioille, joissa on tai joihin aiotaan palkata kansainvälisiä työntekijöitä.

 

Hinta, osallistujamäärä

Pyydä tarjous suomen kielen valmennuksestamme!

Yhteystiedot

Tuula Korhonen
050 384 6956
tuula.korhonen@uef.fi
www.aducate.fi

Referenssit

Itä-Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate on maahanmuuttajien suomen kielen oppimisen, työelämävalmennuksen ja kansainvälistyvien työyhteisöjen kehittämisen asiantuntija. Olemme kotoutumis- ja muissa vastaavissa koulutuksissamme sekä Intoa-hankkeessa kehittäneet suomen kielen valmennusta työpaikoilla. Kielivalmennusmallimme tuloksellisuus on todennettu.