Sosiaali-, terveys- ja lääkepalvelujen johtaminen (20 op)

Koulutus tarjoaa uusia näkökulmia johtamistyöhön uudistuvassa sosiaali-, terveys- ja lääkepalvelujen ekosysteemissä. Tavoitteena on syventää johtajien, esimiesten ja asiantuntijoiden strategista ajattelua. Lisäksi opinnoissa perehdytään asiakaskeskeiseen ajatteluun ja palvelumuotoiluun, uudistuvien organisaatioiden systeemiseen johtamiseen ja ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan sekä talouteen ja vaikuttavuuden arviointiin. Koulutuksessa tiedolla johtaminen ja digitalisaatio ovat läpileikkaavina teemoina.

Kenelle?

Sosiaali- terveys- ja lääkealan johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt

Kesto, laajuus ja rakenne

Koulutus koostuu 4 opintojaksosta, joihin jokaiseen kuuluu 2 lähipäivää ja omaan työhön ja työyhteisön kehittämiseen sovellettavia oppimistehtäviä. Työskentelyssä hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä. Opintojaksot järjestetään Kuopiossa.

Sisältö ja aikataulu

Opintojaksot:

• Uudistuva sosiaali-, terveys- ja lääkealan ekosysteemi 5 op.

• Asiakaskeskeisyys ja strateginen johtaminen 5 op.

• Muutoskyvyn johtaminen 5 op.

• Taloudellisesti ja eettisesti kestävä liiketoiminta 5 op.

Kouluttajina toimivat alan professorit, tutkijat ja asiantuntijat. Opetus perustuu vuorovaikutukseen, jolloin osallistujilla on mahdollisuus syventää osaamistaan monialaisessa ja verkostomaisessa työskentelyssä.

Hinta, osallistujamäärä

5500 euroa + alv 24 %, verollinen myyntihinta 6820 euroa.

Opintoja on mahdollista suorittaa myös yksittäisinä jaksoina, jolloin hinnaksi muodostuu 275 euroa/op. + alv 24 %.

Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin ja tehtävät, kahvit sekä henkilökohtaisen opintojen ohjauksen. Opiskelija vastaa itse ruokailu-, matka-, majoitus- sekä kirjallisuuden kuluista. Opinnot laskutetaan useammassa erässä.

Suunnittelija Annamari Lastunen
annamari.lastunen@uef.fi

Ilmoittautuminen

Jätäthän yhteystietosi, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan joko koulutuskokonaisuuteen tai yksittäisiin päiviin (tämä ei ole ilmoittautumislomake).

Kyllä, olen kiinnostunut

Opinnot soveltuvat vapaavalintaisiksi opinnoiksi UEF EMBA -opintoihin.
Lisätietoja EMBA-opinnoista: www.aducate.fi/emba

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.