Takaisin

12.10.2018 - Riskienhallinta- ja turvallisuuspäällikön täyden­nyskoulutusohjelma (50 op), Helsinki

Koulutuksen jälkeen osallistuja tuntee riskienhallinta- ja turvallisuuspäällikön tehtävän vaatimuksineen, organisaation riskienhallinnan, turvallisuustoiminnan ja näiden suunnittelun, kehittämisen ja työhönsä liittyvän keskeisen sääntelyn sisällön sekä osaa soveltaa tietoa käytännössä. Koulutus luo edellytyksiä oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoaa konkreettisia työkaluja toimenkuvan toteuttamiseen.

Kenelle?

Yksityisten ja julkisten organisaatioiden riskienhallinta- ja turvallisuusasioita hoitaville/vastaaville henkilöille. Koulutus soveltuu myös riskienhallinta- ja turvallisuuspäälliköksi aikoville henkilöille, joilla on alan pohjakoulutusta.

Kesto, laajuus ja rakenne

Koulutus on monimuoto-opetusta, joka sisältää luentoja, harjoituksia ja itsenäistä etätyöskentelyä. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Koulutukseen sisältyy
A)     kaikille yhteiset opinnot (20 op)
B)     valinnaiset opinnot (20 op)
C)     kehittämistehtävä (10 op)

Aloitusjakso pidetään 12.10.2018 Helsingissä, muut kaikille yhteisten opintojaksojen ajankohdat sovitaan koulutuksen aloitusjaksolla. Valinnaiset opinnot suoritetaan Itä-Suomen yliopiston Avoimen yliopiston opetusohjelman mukaisesti. Tutustu sisältöön tarkemmin esitteestä!

 

Hinta, osallistujamäärä

Koulutuksen hinta on 6162,80 €, josta verollinen osuus 5922,80 € (alv 24% 1146,34 €) ja veroton osuus 240 € (avoimen yliopiston maksu). Maksu 1-4 erässä. Hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaali, avoimen yliopiston kurssimaksut, iltapäiväkahvit yhteisinä lähiopetuspäivänä.

Hintaan ei sisälly etätenttien valvonnan järjestämiseen liittyvät kulut, mikäli opiskelija tenttii avoimen yliopiston opintojaksoja muualla kuin Joensuun tai Kuopion kampuksilla.

Työyhteisö voi ostaa koulutusohjelmasta koulutuspaikan, jolloin osallistuja voi vaihtua opintojaksoittain koulutustarpeen mukaan.

Yhteystiedot

Karitta Hartikainen, suunnittelija
050 358 9239

Eeva Karttunen, suunnittelija (vuorotteluvapaalla)
050 361 9284

Senni Pykäläinen, koulutussihteeri
050 597 3936

etunimi.sukunimi@uef.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 28.9.2018 mennessä.

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/12704/lomake.html 

Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12 (ilmoittautumisjärjestys). 

Lisätietoja

Yhteisten opintojaksojen kouluttajana toimii OTT Jyri Paasonen. Kouluttajina toimivat myös Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden laitoksen ja eri koulutusorganisaatioiden luennoitsijat sekä eri toimialojen turvallisuusasiantuntijat.

Referenssit

Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.