Opiskelutaitowebinaarien kevään teemoina tietoisuustaidot, postiviinen vuorovaikutus, esiintyimisjännitys

Ke 22.1.2020 klo 17.30-18.30 Tietoisuustaidot ja itsemyötätunto opiskelun edistäjänä/opiskelijan työkaluina, yliopistonlehtori KT Saara Repo, Helsingin yliopisto.

• Tietoisuustaitojen ja itsemyötätunnon harjoittamisen avulla voit parantaa opiskelussa tarvittavaa keskittymiskykyä ja sinnikkyyttä.

Ti 4.2.2020 klo 17.30-18.30 Läsnä verkossa – kuinka luon myönteistä vuorovaikutusta verkkokurssilla? Yliopisto-opettajat Heli Tyrväinen, Sanna Uotinen ja Leena Valkonen, Jyväskylän yliopisto.

• Millä taidoilla, työkaluilla ja ennen kaikkea asenteella syntyy oppimista verkossa?

Ti 18.2.2020 klo 17.30-18.30 Miten tulla toimeen esiintymisjännityksen kanssa? Puheviestinnän yliopisto-opettaja, Sanna Niskanen, Itä-Suomen yliopisto

• Jännittääkö esityksen pitäminen, pitchaus tai ryhmässä työskentely? Se on ihan ok ja harjoittelulla pääset eteenpäin.

Tutustu Opiskelutaidot-verkkopalveluun.