Takaisin

19.-20.9.2019 - Muutoskyvyn johtaminen, Kuopio

Organisaation keskeisin menestystekijä on muutoskyky. Tämä edellyttää uudistuvaa johtamisosaamista ja kykyä muutosjohtajuuteen monialaisissa yhteistyötiimeissä. Johtaakseen muutoksessa olevaa organisaatiota on johtajan oivallettava oman ajattelun ja uuden oppimisen olevan muutosjohtamisen lähtökohta.

Seminaarin keskeisenä sisältönä on johtajan uudistumiskyky ja itseuudistumisen dynamiikka, ratkaisukeskeisyys ja kokeilukulttuuri. Koulutuksessa käsitellään myös uudistuvien organisaatioiden systeemistä johtamista ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa kompleksisiin muutosilmiöihin.

Koulutuksen käytyäsi osaat soveltaa mindset-ajattelua, itseuudistumisen dynamiikkaa ja systeemistä johtamista käytännössä. Harjoittelemme muutamien ratkaisukeskeisten työkalujen käyttöä, joiden avulla ymmärrät kuinka asenteet vaikuttavat motivaatioon, itsesäätelyyn ja tavoitteiden asettamiseen.

Tule mukaan muuttamaan haasteet oppimiskokemuksiksi!

Kenelle?

Johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt.

Kesto, laajuus ja rakenne

Seminaari Kuopiossa 19-20.9.2019.

Kouluttajat

Arttu Puhakka

Pauli Kallio

Hinta, osallistujamäärä

Seminaari (0,5 op) 395 euroa + alv 24%, verollinen myyntihinta 489,80 euroa. Hinta sisältää seminaarin, koulutusmateriaalin ja aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös 5 op laajuisena, jolloin hinta on 1375 euroa + alv 24 %, verollinen myyntihinta 1705 euroa. Hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin ja tehtävät, henkilökohtaisen opintojen ohjauksen ja aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.

Yhteystiedot

Suunnittelija Annamari Lastunen
annamari.lastunen@uef.fi
050 441 2179

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 6.9.2019 mennessä

Ilmoittaudu tästä

 

Lisätietoja

Koulutuspäivä on osa Sosiaali-, terveys- ja lääkepalvelujen johtaminen (20 op) kokonaisuutta. Mahdollisuus osallistua myös yksittäisiin päiviin. Lue lisää

 

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.