13.3.2020 - Kiertotalous liiketoiminnan uudistamisessa

Tiedätkö mitä on kiertotalous ja mitä huikeita mahdollisuuksia se avaa liiketoiminnallesi? Tule pohtimaan ja keskustelemaan kiertotaloudesta kokonaisvaltaisena ajattelu- ja toimintavan muutoksena. Saat työkaluja oman liiketoimintasi kehittämiseen kiertotalouden talousmallin avulla, jossa hyödykkeet kiertävät käytössä ja tuotannossa mahdollisimman pitkään ja erilaiset materiaalivirrat voidaan hyödyntää uutena liiketoimintana. Talousmallin periaatteita ovat resurssiviisaus ja maapallon ekologisen kantokyvyn huomattava vahvistaminen.

Kiertotalous tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoimintaan. Kiertotalouden liiketoimintamallit eivät välttämättä tarkoita koko liiketoiminnan uusimista, vaan liiketoiminnasta voidaan jokin osa muuttaa kiertotalouden logiikan mukaiseksi. Kiertotalous on mahdollisuus sinun liiketoimintasi uudistamisessa ja uuden arvon luomisessa.

Kenelle?

Kaikille kiertotaloudesta liiketoiminnan kehittämisessä kiinnostuneille.

Kesto, laajuus ja rakenne

Ajankohta ja paikka:

Pe 13.3.2020 klo 8.00 – 15.00
UEF Aducate, Neulaniementie 2, 2 krs., 70211 Kuopio

Ohjelma:

8.00-8.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

8.30-11.00 Kiertotalous liiketoiminnan uudistamisessa

11.00-12.00 Lounas- ja verkostoitumistauko

12-14.30 Kiertotalous liiketoiminnan uudistamisessa

14.30 Seminaarin päätös ja kahvit

Kouluttaja

KTT, tutkijatohtori Ville-Veikko Piispanen. Piispanen tutkii Suomen Akatemian Strategisen tutkimuksen rahoittamassa CICAT2025-hankkeessa kiertotalouden kasvuyrittäjyyttä, liiketoimintamalleja ja -mahdollisuuksia. https://cicat2025.turkuamk.fi/en/

Hinta, osallistujamäärä

160 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 198,40 €.
Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvin, lounas on omakustanteinen. Seminaari on maksuton UEF EMBA opiskelijoille.

Mikäli aloitat UEF EMBA opinnoissa 31.5.2020 mennessä, niin seminaarin hinta hyvitetään opinnoissa.

Suunnittelija Annamari Lastunen
annamari.lastunen@uef.fi

28.2.2020 mennessä.

Opinnot voidaan lukea hyväksi UEF EMBA opintoihin

www.aducate.fi/emba.

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana noin 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.