EMBA International Business and Marketing, 15 credits

The course consists of three courses, which cover international business and business management key issues. The focus is on global issues, international sales and marketing, internationalization strategies and ethical activities.

Kenelle?

The course is suitable for directors and experts who aims to deepen their understanding of international business and business management. The course assignments are directly applied to own business practices.

Kesto, laajuus ja rakenne

1. Internationalization process and born global strategies, 5 etc.
Date 7.-8.5.2020 Kuopio and 1.-5.6. 2020 Bryssel

Key substances: globalization, internationalization process and strategies, born global growth strategies, global competitive strategies, challenges and solutions and alternative approaches.

2. Strategic sales management in global context, 5 etc.
Date autumn 2020

Key substances: strategic sales, key account and relationship management, sales processes, leadership and ethics in international context, global product launch and the role of sales, international sales arenas, promotion, contracts and law.

3. Global marketing management, 5 etc
Date autumn 2020

Key substances: environmental analysis and global marketing, local market adaptation versus global standardization, global channel strategies and management, global branding and entrepreneurial marketing, implementation and sustainability.

Hinta, osallistujamäärä

5 credits section 1 375,00 € + alv 24 € (330,00 €) total 1 705,00 €, in addition travel and accommodation costs during study trip to Brussels.

Suunnittelija Anna Hartikainen
anna.hartikainen@uef.fi

Suunnittelija Pauli Kallio
pauli.kallio@uef.fi
050 465 2054

Suunnittelija Annamari Lastunen
annamari.lastunen@uef.fi

TEACHERS

• Professor Mika Gabrielsson University of Eastern Finland

• Professor Peter Gabrielsson, University of Vaasa

Lisätietoja UEF EMBA -opinnoista: aducate.fi/emba

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.