26.3.2020 - Diabetes ja muut endokriiniset sairaudet, Jyväskylä

Voit osallistua joko koulutuspäivään tai 2 op:n moduuliin.

Mitkä diabeteslääkkeet lisäävät hypoglykemia riskiä? Onko statiinien välillä oikeasti eroa? Missä tilanteissa tarvitaan T3-hoitoa?

Koulutuspäivässä käydään läpi eri diabetestyypit sekä 1. tyypin diabeteksen insuliinihoitoa ja 2. tyypin lääkehoidon optimaalista toteutusta etenkin iäkkään diabeetikon näkökulmasta. Lisäksi perehdytään diabeetikon liitännäislääkehoitoihin.

Moduulin verkko-osiossa syvennytään dyslipidemioihin ja kilpirauhasen sairauksiin rationaalisen lääkehoidon kannalta. Lisäksi hoitoon sitoutumisen merkitystä käsitellään moduulin eri sairauksien kautta.

Kenelle?

Koulutus on suunniteltu farmaseuteille ja proviisoreille.

Kesto, laajuus ja rakenne

Ohjelma tulee sivulle myöhemmin.

Hinta, osallistujamäärä

Koulutuspäivän hinta on 290 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 359,60 €.
Iltapäiväkahvit tarjotaan kaikille päivään osallistuville.

Moduulin hinta on 490 € + alv 24 % = 607,60 €. Hinta sisältää moduuliin liittyvät tarkistukset, opintojen ohjauksen, oppimisympäristön, opintosuoritusten rekisteröinnin ja rekisterin ylläpidon sekä todistuksen Itä-Suomen yliopistosta. Opiskelija vastaa itse opintoihin liittyvistä vapaaehtoisista materiaalihankinnoista, matkoista ja majoituksesta.

Jokainen moduuli laskutetaan erikseen yhdessä erässä ilmoittautumisen jälkeen.

Suunnittelija Jonna-Carita Kanninen
jonna-carita.kanninen@uef.fi

Ilmoittaudu koulutuspäivään 12.3.2020 mennessä

Moduuli aukeaa 1.3.2020

Ilmoittaudu moduuliin tästä

Koulutussihteeri Anne Pennanen
annemaarit.pennanen@uef.fi

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.