23.1.2020 - Alzheimerin tauti ja muut neurologiset sairaudet, Jyväskylä

Voit osallistua joko koulutuspäivään tai 2 op:n moduuliin.

Miten Alzheimerin taudin ja vaskulaaridementian lääkehoidot eroavat toisistaan? Miten käytösoireiden lääkehoito eroaa eri dementoivissa taudeissa?

Koulutuspäivässä käydään läpi dementialääkkeiden farmakologiaa ja perehdytään Alzheimerin tautiin sekä muihin dementoiviin sairauksiin lääkehoidon näkökulmasta. Lisäksi perehdytään, miten muistisairauksiin liittyvien käytösoireita on mahdollista hoitaa rationaalisesti.

Moduulin verkko-osiossa syvennytään Parkinsonin taudin etenemiseen lääkehoidon toteutuksen kannalta sekä lisäksi epilepsian haasteelliseen lääkehoitoon kliinisestä näkökulmasta.

Kenelle?

Koulutus on suunniteltu farmaseuteille ja proviisoreille.

Kesto, laajuus ja rakenne

Ohjelma tulee sivulle myöhemmin.

Hinta, osallistujamäärä

Koulutuspäivän hinta on 290 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 359,60 €.
Iltapäiväkahvit tarjotaan kaikille päivään osallistuville.

Moduulin hinta on 490 € + alv 24 % = 607,60 €. Hinta sisältää moduuliin liittyvät tarkistukset, opintojen ohjauksen, oppimisympäristön, opintosuoritusten rekisteröinnin ja rekisterin ylläpidon sekä todistuksen Itä-Suomen yliopistosta. Opiskelija vastaa itse opintoihin liittyvistä vapaaehtoisista materiaalihankinnoista, matkoista ja majoituksesta.

Jokainen moduuli laskutetaan erikseen yhdessä erässä ilmoittautumisen jälkeen.

Suunnittelija Jonna-Carita Kanninen
jonna-carita.kanninen@uef.fi

Ilmoittaudu koulutuspäivään 9.1.2020 mennessä

Moduuli aukeaa 1.1.2020

Ilmoittaudu moduuliin tästä

Koulutussihteeri Anne Pennanen
annemaarit.pennanen@uef.fi

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.