Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Markkinointi- ja myyntivalmennus sekä palvelumuotoilutyöpaja käsityöyrittäjille

Northern Crafts ID -hankkeen tutkimuksen julkistamistilaisuus

Tervetuloa Käsityöyrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen Northern Crafts ID -hankkeen kohdealueilla Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Pohjanmaalla -tutkimuksen julkistamistilaisuuteen ma 29.8.2022 klo 13!
  • Jatkuva oppiminen
Alkamispäivä:
Lisää kalenteriin:

Täydennyskoulutuksella on suuri merkitys liiketoiminnan kehittämiselle. Vuonna 2020 alkanut Identity Development of Northern Crafts -hanke pohjautui Suomen kattavaan tutkimukseen, jossa kartoitettiin käsityöyrittäjien osaamisen kehittämisen tarpeita. Tutkimuksen pohjalta nousivat teemat, joiden mukaan koulutusohjelma rakentui.

Tule kuulemaan aiheesta enemmän kirjan ja tutkimuksen julkaisutilaisuuteen 29.8. klo 13 Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampukselle (Aurora 2.krs, Jatkuvan oppimisen keskus) tai etäyhteyden kautta!