Hyppää pääsisältöön

Verkko-opetus
Hinta:
186 € (alv 24%)

Istutko iltakaudet koneen ääressä? Onko tekemättömiä töitä yhä enemmän, vaikka käytät myös vapaa-aikaasi rästitöiden tekemiseen? Mitä teet kun sähköpostisi pursuilee avaamattomia viestejä, puhelin soi ja työkaverit pommittavat jatkuvasti kysymyksillä? Tuntuuko, että (etä)toimisto on kuin keskeytystehdas? Voisiko asialle tehdä jotain?

Itsensä johtamisen taidot ovat yksi tärkeimmistä avaimista tulokselliseen tietotyöhön. Työ on muuttunut merkittävästi etätyön ja digitalisaation myötä, mutta suurin osa työtavoistamme johtaa viime vuosikymmenille. Tarvitsemme siis entistä parempia tapoja johtaa itseämme. Itsensä johtaminen omien ajatuksien, tunteiden ja toiminnan suuntaamista tavalla, joka on hyödyllistä itselle ja muille. Nämä taidot mahdollistavat, että voit saavuttaa sinulle tärkeitä ja merkityksellisiä tavoitteita.

Valmennus
Valmennuksessa keskityt harjoittelemaan itsensä johtamisen ja ajanhallinnan menetelmiä. Valmennus kaksi valmennustapaamista (á 2,5h), joiden välissä kokeilet oppimiasi menetelmiä. Valmennukseen osallistuvat saavat käyttöönsä Kokeilukirjan, jossa on esitelty tarkemmin Tuloksellisen tietotyön menetelmiä.

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä. Käytämme tietoturvallista Zoom-sovellusta. Suosittelemme, että lataat maksuttoman Zoom-sovelluksen. Näin koulutus etenee sujuvasti. Lähetämme Sinulle tarkemmat ohjeet ja koulutuslinkit ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on 12.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä

• itsensä johtamisen määritelmä
  • itsensä johtamisen osa-alueet
  • aika tärkeimpänä resurssina
  • tärkeimpien tavoitteiden määritteleminen ja sisäinen motivaatio
  • ajankäytön suunnittelun menetelmät
  • menetelmien soveltaminen käytännössä
  • palautuminen ja voimavarojen eheyttäminen.
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opit suunnittelemaan ajankäyttösi viisaasti, käyttämään aikaasi tärkeimpien tavoitteiden saavuttamiseksi ja tekemään asioita, jotka lisäävät edistymisen tunnetta.

5 tuntia

Tietotyöläiset, esihenkilöt, johtajat

Koulutus pidetään klo 8.30 - 12.00

150 € + ALV 24% (36 €), verollinen myyntihinta 186 €

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Arttu Puhakan blogi.

Katso perumisehdot tästä.