Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

lasiovi, lehtiä hyllyssä.

Kirjaston palvelut 1.9.2020 alkaen

Kirjastotilat ovat avoinna rajoitetusti lyhyttä asiointia, kuten lainausta ja palautusta varten. Periaatteena on itsepalvelu. Poikkeusajan kirjojen noutopalvelu uefilaisille on päättynyt.

Varaukset tehdään normaalisti UEF-Primossa ja niistä peritään palveluhinnaston mukaiset maksut. Varatut kirjat poimitaan  itsepalvelunoutohyllystä numerotunnuksen mukaan. Näet henkilökohtaisen, pysyvän varaajatunnuksesi saapumisilmoituksesta. 

Kirjaston asiakkaaksi rekisteröidytään verkossa ja valmis kirjastokortti noudetaan kirjaston asiakaspalvelusta. Tarvitset kortin lainatessasi painettua aineistoa. Mikäli haluat käyttää elektronisia aineistoja etäyhteydellä, rekisteröidy kirjaston asiakkaaksi täyttämällä verkkolomake. Sinun ei kuitenkaan tässä tapauksessa tarvitse noutaa kirjastokorttia kirjastosta.

Lukupaikkoja on käytössä rajallinen määrä ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti sellaisen materiaalin käyttöön, jota ei voi lainata kirjaston ulkopuolelle. Tiloissa noudatetaan yliopiston hygienia- ja turvallisuusohjeita. Asiakastietokoneita on käytössä koronarajoitusten mukaisesti.

Ryhmätyötilat ja Joensuun Carelia24/7 eivät ole käytössä toistaiseksi.

Kirjaston opetukset toteutetaan verkossa. 

Lisätietoja: kirjasto@uef.fi