Hyppää pääsisältöön

Hinta:
450 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opinnoissa syvennytään urheiluravitsemukseen useasta eri näkökulmasta tieteelliseen tietoon pohjautuen. Perehdyt mm. eri lajien asettamiin ravitsemusfysiologisiin vaatimuksiin ja suorituskyvyn, palautumisen ja kehittymisen optimointiin, urheiluravitsemukseen eri ikäryhmissä, urheilijan syömishäiriöihin sekä urheilijan psyykkiseen hyvinvointiin ja sen tukemiseen. Teoriatiedon syventämisen lisäksi opinnoissa painotetaan vahvasti käytännönläheisyyttä.

Urheiluravitsemuksen perusopinnot suoritettuaan opiskelija on perehtynyt urheiluravitsemukseen useasta näkökulmasta tieteelliseen tietoon pohjautuen ja osaa soveltaa urheiluravitsemuksen teoriatietoa monipuolisesti myös käytäntöön.

Urheiluravitsemuksen perusopinnot ovat aikataulutettuja verkko-opintoja; opintojaksot toteutuvat kerran lukuvuodessa alla olevina ajankohtina.

Opintokokonaisuus koostuu lv. 2023-24 seuraavista opintojaksoista:

Verkkovälitteinen info urheiluravitsemuksen perusopinnoista 24.8.2023 klo 17.00-18.30. Info on avoin kaikille; opintoja vasta harkitseville tai opintojaksoille jo ilmoittautuneille. Tapaamiseen pääset tästä linkistä.

Opintojaksot sisältävät erilaajuisia ja -tyyppisiä tehtäviä, jotka etenevät tietyn aikataulun mukaisesti. Opinnoissa käytetään verkko-oppimisympäristö Moodlea. Opintojesi suunnitteluvaiheessa, tutustuthan opintojaksokohtaisiin aikatauluihin, suoritustapoihin sekä tarvittaviin edeltäviin opintoihin ja huomioi kunkin opintojakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Liikkujan ravitsemuksen perusteet -opintojakso on pakollinen edeltävä opintojakso kaikille perusopintojen opintojaksoille lukuun ottamatta Urheilijan psyykkinen hyvinvointi -opintojaksoa. Muutoin kokonaisuuteen kuuluvien opintojaksojen keskinäinen suoritusjärjestys on vapaa.

Huom! Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille.

Urheiluravitsemuksen opinnot soveltuvat hyvin kaikille työn, harrastusten tai oman mielenkiinnon vuoksi urheilun ja ravitsemuksen parissa toimiville, mm. valmentajille, ohjaajille ja urheilijoille sekä kaikille ravitsemuksesta, terveydestä ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Opinnot tarjoavat hyvän mahdollisuuden mm. täydentää ammatillista osaamista työelämässä ja soveltuvat hyvin myös sivuaineeksi/osaksi tutkintoa esim. sosiaali-, terveys- ja liikuntatieteiden opiskelijoille.

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alta.

Kellonajasta riippumaton

Ei sähköistä ilmoittautumista

Opintokokonaisuuteen 30 op ei voi ilmoittautua; ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille 15 €/opintopiste.