Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

EMBA-asiantuntijaohjelmasta työkalut johtamispolullesi

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Työhyvinvoinnin johtaminen 13.-14.1.2022

Haluatko olla edelläkävijä ja vastata tulevaisuuden tarpeisiin – luoda hyvinvoivia työyhteisöjä, onnistumisia edistävää kulttuuria ja kilpailuetua.
smart for good
  • EMBA
  • Henkilöstö voimavarana
  • Johtajana menestykseen
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Päivämäärä:
13.1.2022 - 14.1.2022
Ilmoittautumisaika:
26.8.2021 - 3.1.2022
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
682 € (alv 24%)

Strategiaan kirjatut työhyvinvoinnin linjaukset pääsevät toteutumaan lopulta vasta vuorovaikutuksen myötä. Hyvinvointia toteutetaan käytännössä inhimillisissä kohtaamisissa, vuorovaikutuksessa, ja se rakentuu kulttuurisiksi käytännöiksi työyhteisöön. Se on yhteinen tahtotila, tärkein työn tekemisen resurssi ja osa johtajana kehittymistä ja kasvamista. Yksilöllä on aina valta ja vastuu omasta hyvinvoinnistaan – samalla kaikki työyhteisössä vaikuttavat myös toinen toisiinsa. Toiminnallisissa seminaareissa saat konkreettisia työkaluja oman työyhteisösi työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Tässä seminaarissa perehdyt monipuolisesti työhyvinvoinnin eri osa-alueisiin osana strategista aineettoman pääoman johtamista. Syvennät kokonaisvaltaista ymmärrystä ja taitoja ottaa työhyvinvoinnin laaja-alainen johtamisosaaminen haltuun ja sovellat opittua konkreettisiksi kehittämisen käytännöiksi työyhteisöön. Tällä kurssilla opit osallistamaan koko työyhteisösi hyvinvoinnin mission edistämiseen.

Keskeisiä sisältöalueita ovat:

  • Työhyvinvoinnin osa-alueet: yksilön näkökulma, organisaation näkökulma, hyvinvoinnin sosiaalinen näkökulma
  • Inhimillinen kohtaaminen, ohjausosaaminen ja vuorovaikutustaidot osana työhyvinvoinnin johtamista
  • Työhyvinvointi & tuloksellisuus – tarkastellaan hyvinvointia organisaation menestystekijänä & eettisen toiminnan perustana
  • Positiivinen psykologia työhyvinvoinnin vahvistajana
  • Työhyvinvoinnin kehittäminen erilaisin menetelmin ja lähestymistavoi
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuksen käytyäsi tunnistat työhyvinvoinnin osa-alueet ja ymmärrät työhyvinvoinnin johtamisen merkityksen organisaation kehittymiseen ja menestymiseen. Saat valmiudet soveltaa työhyvinvoinnin johtamista, työkykyjohtamista ja itsesi johtamista omassa organisaatioissasi. Asiantuntijaluentojen lisäksi käytössäsi on monipuolinen kurssimateriaali ja harjoitustehtävät verkko-oppimisympäristössä, jotka tukevat ymmärtävän ja soveltavan ajattelun kehittymistä työhyvinvoinnin aihepiiristä.

0,5 - 5 op

Johtajille, esihenkilöille, HR-tehtävissä oleville ja asiantuntijoille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Koulutuksen seminaarit ovat lähitoteutuksena 13.-14.1.2022. Pandemiatilanteen niin vaatiessa toteutus Zoomilla. 5 op suorituksessa verkko-oppimisympäristö avautuu 1 kuukautta ennen seminaareja. Opintojakso sisältää lähiseminaarien lisäksi oppimateriaalin ja omaan työhön liittyviä soveltavia verkossa tehtäviä oppimistehtäviä. Oppimistehtävien palautus 1-2 kk seminaareista.

Seminaarin (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Kaksi seminaaripäivää on mahdollista suorittaa myös 0,5 op laajuisena, ilman oppimistehtäviä. Tällöin seminaarin hinta on 550 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 682 €. Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuspäivät, oppimateriaalit ja ohjelmaan merkityt kahvit. 

llmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.

Suunnittelija

Profiilikuva: Annamari Lastunen

Lastunen, Annamari

Suunnittelija

Koulutussihteeri

Profiilikuva: Katja Koukkari

Koukkari, Katja

Suunnittelusihteeri

Profiilikuva: Katja Peltoniemi

Peltoniemi, Katja

Projektisihteeri