Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Lääkealan täydennyskoulutukset

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Sydän- ja verisuonisairaudet -teemamoduuli

Miten ortostatismia voidaan vähentää osaltaan verenpainelääkitystä optimoimalla?
smart for good
  • Lääkeala
  • LHKA
Päivämäärä:
15.1.2021 -
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
607,6 €

Moduuli sisältää yhden koulutuspäivän sekä paljon verkkomateriaalia joka koostuu eri muotoisista itseopiskelumateriaaleista, tehtävistä, ryhmätöistä sekä potilastapauksista. Koulutus on suunniteltu töiden ohella suoritettavaksi, mutta työpaikka ei ole edellytys.

Moduulin verkko-osuudessa syvennytään verkkomateriaalin avulla mm. antitromboottiseen lääkehoitoon sekä ääreisverenkierron häiriöihin. Koulutuspäivässä kardiologi alustaa luennoilla sydän- ja verisuonisairauksien ilmenemistä sekä lääkehoidon haasteita etenkin iäkkäiden näkökulmasta. Iltapäivän osuudessa käydään erilaisten potilastapausten avulla verenpainelääkityksen hallittua purkamista sekä optimaalisen lääkehoidon toteutumista sydämen vajaatoiminnassa, sepelvaltimotaudissa sekä eteisvärinässä.

Koulutuspäivä on 15.1.2021.
 

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuspäivässä (15.1) opit kardiologin luennoimana sydän- ja verisuonisairauksien ilmenemisestä sekä lääkehoidon haasteita etenkin iäkkäiden näkökulmasta. Moniammatillisesti pohdittavissa potilastapauksissa opit verenpainelääkityksen hallittua purkamista sekä optimaalisen lääkehoidon toteutumista sydämen vajaatoiminnassa, sepelvaltimotaudissa sekä eteisvärinässä.
Lisäksi opit syvällisemmin arvioinnin näkökulmasta potilaan antitromboottisen lääkehoidon toteutumisesta sekä lisäksi ääreisverenkierron häiriöiden hoitoon käytettävistä lääkehoidoista. 
 

2 op

Farmaseutit ja proviisorit 

Suomi

490 € + alv 24 % (117,60 €), verollinen myyntihinta 607,60 €

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Suunnittelija

Profiilikuva: Jonna-Carita Kanninen

Jonna-Carita Kanninen

Suunnittelija

Koulutussihteeri

Profiilikuva: Anne Pennanen

Anne Pennanen

Koulutussihteeri