Hyppää pääsisältöön

1.10.2021 - 10.1.2022
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
186 € (alv 24%)

Hyödyllinen vai haitallinen stressi? Vatsaan se sattuu silti! Kuinka voisin vähentää, taltuttaa tai ystävystyä tämän ikävän stressin kanssa? Useimmat meistä yrittävät sinnitellä stressin kanssa ja osa meistä taitaa keinot haitallisen stressin taltuttamiseksi. Jos tahdot kokeilla ja harjoitella erilaisia menetelmiä haitallisen stressin taltuttamiseksi, niin tämä koulutus on Sinulle.

Koulutus sisältää kaksi valmennustilaisuutta, joissa esitellään vähintään 18 eri menetelmää haitallisen stressin taltuttamiseksi. Valmennustilaisuuksien pituus on 2,5 tuntia. Niiden välissä kokeilet eri menetelmiä ja löydät itsellesi sopivimmat. Koulutus pidetään tietoturvallisella Zoom-sovelluksella. Suosittelemme maksuttoman Zoom-sovelluksen lataamista. Näin etäkoulutus etenee sujuvasti. Lähetämme tarkemmat ohjeet ja osallistumislinkit ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 12. Ilmoittautuminen päättyy

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä:

• stressin määritelmä
  • stressin vaikutus aivoihin
  • negatiiviset tunteet ja stressi
  • negatiivisten tunteiden kohtaaminen
  • liian korkean vireystason laskeminen
  • nopean palautumisen menetelmät
  • stressiä aiheuttavien tilanteiden analysointimenetelmät.

Koulutuksen pääpaino on haitallisen stressin kohtaamisen menetelmissä, joita esitellään vähintään 18 kappaletta.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opit erilaisia menetelmiä haitallisen stressin taltuttamiseksi, kokeilet niitä käytännössä ja löydät itsellesi sopivat menetelmät.

5 tuntia

Tietotyöläiset, esihenkilöt, johtajat.

• 19.5.2021 klo 13.00 – 15.30 ja
  • 2.6.2020 klo 13.30 – 15.30

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä. Käytämme tietoturvallista Zoom-sovellusta. Suosittelemme, että lataat maksuttoman Zoom-sovelluksen. Näin koulutus etenee sujuvasti. Lähetämme Sinulle tarkemmat ohjeet ja koulutuslinkit ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautumisaika päättyy 3.5. klo 15.00.
Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on 12.

150 € + ALV2 4% (36 €), verollinen myyntihinta 186 €.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Arttu Puhakan blogi.

Katso perumisehdot täältä