Hyppää pääsisältöön

strateginen_johtaminen

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Strateginen ajattelu ja johtaminen 5 op, 25.-26.8.2022

Strateginen johtaminen on reitti näkemyksistä ja aikomuksista teoiksi ja tuloksiksi. Se edellyttää tahtoa ja taitoa. Strategian käytännön toiminnaksi vieminen voi olla myös innostavaa.
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Päivämäärä:
25.8.2022 - 26.8.2022
Ilmoittautumisaika:
1.3.2022 - 10.8.2022
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
1891 € (alv 24%)

Koulutus on osa UEF EMBA -asiantuntijaohjelmaa ja se kuuluu Uudistava ja kestävä johtaminen 20 op -moduuliin. Opintojakson voi suorittaa myös yksittäisenä koulutuksena.

Opintokokonaisuus koostuu kahdesta lähipäivästä, jossa käydään asiantuntija alustuksen ohella keskustellen läpi onnistuneen strategisen johtamisen kulmakiviä. Oppimistehtävissä sovelletaan luentojen, keskustelujen ja oppimateriaalin antia hyödyntäen oman yrityksen strategisen johtamisen vahvistamiseen.

Koulutukseen sisältöön kuuluu:

• Strateginen ajattelu
  • Osallistava strategian rakentaminen ja jatkuva kehittäminen
  • Strategiasta toimintaan
  • Strategiaviestintä
  • oma rooli straegiavaikuttajana

Asiantuntijana TkT Laura Lares, Ablers Oy

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tavoitteena on:

• Ymmärtää strategisen johtamisen merkityksiä, laaja-alaisuutta ja monimuotoisuutta
  • Syventää ymmärrystään strategiatyön yhteydestä toimintaympäristön ja kilpailuolosuhteiden muutoksiin
5 op

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Suomi

Seminaarin (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Seminaarin (0,5 op) hinta ilman oppimistehtäviä on 550 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 682 €. Seminaarin hinta sisältää lähiopetuspäivät, oppimateriaalit ja ohjelmaan merkityt kahvit.

Laura Lares

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.