Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Onnistuneet kokoukset ja ryhmän fasilitointi

Kuinka pidän hyvän palaverin, kuinka ohjaan ryhmän toimintaa tavoitteeseen, miten innostan, miten rajaan keskustelua?
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Lähiopetus, Monimuoto-opetus
Hinta:
3100 €

Koulutus pitää sisällään kaksi valmennustapaamista, joissa esitellään, kokeillaan ja harjoitellaan erilaisia palaveri- ja fasilitointitekniikoita. Valmennusten välissä kokeilet oppiasi käytännössä ja toisella kerralla saat siitä palautetta. Ensimmäisen valmennuskerran pituus on ½ pv ja toisen 2 tuntia.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä: fasilitaattori positio, position hyödyntäminen, palaverin suunnittelu, palaverin aloittamisen menetelmät, ryhmän työskentelyn ohjaaminen ja menetelmät ryhmän työskentelyn jouduttamiseksi.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tutustut ja harjoittelet erilaisia menetelmiä palaverien toteuttamiseksi ja ryhmän toiminnan ohjaamiseksi.

tietotyöläiset, esihenkilöt, johtajat

Suomi

Hinta 2500 € + alv 24% (600 €), verollinen myyntihinta 3 100 €), tarvittaessa kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan.

Kouluttaja

Profiilikuva: Arttu Puhakka