Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Oman osaamisen tuotteistaminen, lv 2024-2025, verkko-opinnot

Avoin yliopisto
smart for good
Laajuus:
2 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Liiketalous ja kansainvälisyys, Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
40 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Osaamistavoitteet

Opiskelija
- ymmärtää yrittäjyyden tarjoamat mahdollisuudet ja esteet
- osaa arvioida omia ominaisuuksiaan, osaamistaan sekä tieto- ja taitopotentiaaliaan sekä tuntee näiden arviointiin liittyviä menetelmiä
- osaa tunnistaa niin yrittäjän kuin palkansaajankin näkökulmista markkinoita, joilla omille vahvuuksille ja osaamiselle olisi kysyntää

Opintojakso kuuluu Itä-Suomen yliopiston avoimessa yliopistossa suoritettaviin Johtamisen perusopintoihin, Johtaminen ja markkinointi perusopintoihin sekä Markkinoinnin perusopintoihin Voit opiskella koko opintokokonaisuuden tai valita yksittäisiä opintojaksoja.

Verkko-opinnot.

Sisältö

- Akateemiseen yrittäjyyteen liittyvät keskeiset piirteet ja tekijät

- Yrittäjyyden ja tulevaisuuden työelämävalmiuksien tarkastelu ominaisuuksien, osaamisen ja arvojen valossa

- Opiskelijan omien ominaisuuksien, arvojen, osaamisen sekä tieto- ja taitopotentiaalin arviointi erilaisten menetelmien kautta; tulevaisuuden työuramahdollisuuksien arviointia

- Osaamisen tuotteistaminen

Suoritustavat: Opinnot suoritetaan verkko-opintoina perehtymällä oppimateriaaliin ja palauttamalla oppimistehtäviä.
Opiskelu on täysin itsenäistä. Akateeminen opiskelu edellyttää itseohjautuvuutta, hyviä opiskeluvalmiuksia sekä suunnitelmallisuutta. Opintojaksolla on vaihtoehtoisia suoritusajankohtia, joista valitset itsellesi sopivan. Uusiminen tai korottaminen tapahtuu myös lukuvuodelle määrättyinä ajankohtina. Huomioi suoritusajankohdat opintojen suunnittelussa.

Vaihtoehtoiset oppimistehtävien palautuspäivät lukuvuonna 2024-2025: 31.10.2024, 31.12.2024, 28.2.2025, 30.4.2025 ja 15.6.2025. Opintojakson oppimisympäristö avautuu syyskuun alussa.

Oppimateriaalit: Opettajan ilmoittama materiaali. verkkomateriaalit Moodlessa

Opettaja

llmoitetaan myöhemmin

Arviointi

Oppimistehtävät hyväksytty/hylätty

Lisätiedot

Opintojakso on perusopintotasoinen ja kuuluu valinnaisena Johtamisen perusopintoihin, Markkinoinnin perusopintoihin ja Johtamisen ja markkinoinnin perusopintoihin.

Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme jo opintojen suunnittelussa ja kaikissa opintojen vaiheissa. Voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai voit varata keskusteluajan etäohjaukseen

Katso ohjeita opiskeluun avoimessa yliopistossa

Yksittäisen opintojakson hinta on 20 € / opintopiste, ja opintokokonaisuuksille 15 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2024–2025.  

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. 

Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.   

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.  

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä opintoasiainsihteeriin; katso yhteystiedot alta.  

Kellonajasta riippumaton

Opintojakso on joustavasti tarjolla lukuvuoden aikana ja voit aloittaa opinnot itsellesi sopivana ajankohtana. Opintojaksossa on vaihtoehtoisia suoritusajankohtia, joista voit valita itsellesi sopivan ja suorittaa muutoin opintoja omassa aikataulussa itsenäisesti.

Opintojakso avautuu viimeistään syyskuun alussa.

Vaihtoehtoiset oppimistehtävien palautuspäivät lukuvuonna 2024-2025: 31.10.2024, 31.12.2024, 28.2.2025, 30.4.2025 ja 15.6.2025. Opintojakson oppimisympäristö avautuu syyskuun alussa.

Suomi

Ilmoittaudu

Tämän opintojakson voi sisällyttää Johtamisen perusopintoihin, Johtamisen ja markkinoinnin perusopintoihin tai Markkinoinnin perusopintoihin. Voit suorittaa perusopinnot yksi opintojakso kerrallaan tai ostamalla kerralla yhden lukuvuoden opiskeluoikeuden koko perusopintokokonaisuudelle. Perusopintokokonaisuuden hinta 450 € (15 €/op), ja yksittäisten opintojaksojen 20 €/op. 

Et voi ostaa opintokokonaisuutta, jos olet ostanut yksittäisiä opintojaksoja. 

I Ilmoittautumaanpääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan. 

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot.  

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti. 

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.  

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon. 

Jostyönantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä opintoasiainsihteeriin; katso yhteystiedot alla. 

Ilmoittautuminen alkaa:
2024-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2025-06-01 23:45