Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

MOOC-verkkokurssit

MOOC: Englannin kielen kertauskurssi, osa 1

Opintojakso kertaa englannin rakenteita erityisesti B1-/B2-tasoilla.
smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
18.1.2021 - 7.5.2021
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu, Verkko-opetus
Hinta:

Tule mukaan maksuttomalle englannin kertauskurssille!

Englannin kielen kertauskurssin osa 1 koostuu rakenne-, teksti-, kirjoitus- ja suullisista harjoituksista, joiden avulla harjoittelet englannin kielen taitojasi. Opintojakso kertaa englannin rakenteita erityisesti B1-/B2-tasolla (huomioithan ettei se sovellu englannin alkeiden opiskeluun).

Opintojakso on opiskeltavissa 18.1.-21.5.2021 omaan tahtiisi.

Haluatko jatkaa kertaamalla englannin suullisia taitoja?

Ilmoittaudu kertauskurssin osaan 2 (1 op)! Osa 2 sisältää kaksi verkkotapaamista ja itsenäisiä harjoituksia. Ilmoittautuminen ryhmään alkaa 29.3. ja siihen mahtuu 25 oppijaa. Voidaksesi ilmoittautua osaan 2, sinulla tulee olla osa 1 suoritettuna ja maksettuna. Ilmoittautuminen osaan 2 tapahtuu Opintopolussa (opintomaksu 12 €/ opintopiste).

Tervetuloa mukaan! Welcome!

Jatkuva oppiminen verkkosivut
2 op

Kaikki aiheesta kiinnostuneet. Huomioithan, että kurssi ei sovellu englannin alkeiden opiskeluun.

MOOC-kurssien sisältöjä voit opiskella eri tavoin:

Haluan vain selata materiaalia tai opiskella omatoimisesti, en tarvitse opintopisteitä tai todistusta

• Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön vierailijana voi opiskella kurssin materiaaleja, mutta ei voi tehdä tehtäviä. Tästä ei jää suoritusjälkeä kurssialueelle.
  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön Google-tunnuksilla tai korkeakoulusi Haka-tunnuksilla voit jatkaa siitä mihin jäit edellisellä kirjautumisella, ilman ilmoittautumista opintojakson opiskelijaksi yliopiston kautta.
  • Tutustu kurssiin DigiCampus-ympäristössä.

Haluan suorittaa opintopisteytettyinä opintoina ja saada todistuksen

• Avoimen yliopiston opiskelijana saat opintosuorituksen ja opintopisteytetyn todistuksen

Olen Itä-Suomen yliopiston opiskelija

• Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppijan opinto-oikeudella voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja jatkuvan oppijan opinto-oikeudella opiskelevat saavat kurssien suoritusmerkinnän ja opintopisteet maksutta.

Huomioithan, että kaikki kirjautumisvaihtoehdot eivät ole kaikilla eri MOOC-kursseilla käytettävissä.