Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

MOOC-verkkokurssit

MOOC: Digitalisaatio ja keskusteleva tekoäly

Perusteet digitalisaatioon liittyvistä uusista teknologioista, digitaalisen muutoksen toteuttamisesta ja keskustelevan tekoälyn mahdollisuuksista osana digitalisaatiota
smart for good
Päivämäärä:
1.2.2021 - 31.12.2021
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Teknologia ja digitalisaatio
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
-

Digitalisaatio ja keskusteleva tekoäly -kurssin tavoitteena on tarjota perusteet digitalisaatioon liittyvistä uusista teknologioista, digitaalisen muutoksen toteuttamisesta ja keskustelevan tekoälyn (keskustelevan tekoälyn laitteet ja sovellukset, älykkäät chatbotit, automaattinen puheentunnistus, Google Machine Learning) mahdollisuuksista osana digitalisaatiota. Kurssin asioita voidaan hyödyntää esimerkiksi organisaatioiden asiakaspalvelun modernisointiin.

Kurssi sisältää seuraavat osiot: johdatus digitalisaatioon, digitalisaation hallinta ja digitaalinen murros, älykkäät digitaaliset teknologiat, digitaalinen asiakaspalvelu, keskustelevan tekoälyn käsitteet ja keskustelevan tekoälyn hyödyt ja mahdollisuudet. Lisäksi kurssimateriaalissa on esimerkkejä ja harjoituksia, joissa tutustutaan uusiin keskustelevaa tekoälyä tukeviin teknologioihin: Amazon Lex ja Polly, Azure QnA Maker, Alexa Skills, Google Dialog Flow.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
2 op

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

MOOC-kurssien sisältöjä voit opiskella eri tavoin:

Haluan vain selata materiaalia tai opiskella omatoimisesti, en tarvitse opintopisteitä tai todistusta

• Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön vierailijana voi opiskella kurssin materiaaleja, mutta ei voi tehdä tehtäviä. Tästä ei jää suoritusjälkeä kurssialueelle.
  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön Google-tunnuksilla tai korkeakoulusi Haka-tunnuksilla voit jatkaa siitä mihin jäit edellisellä kirjautumisella, ilman ilmoittautumista opintojakson opiskelijaksi yliopiston kautta.
  • Kurssin voi suorittaa DigiCampuksessa 1.2.–31.12.2021
  • Tutustu kurssiin DigiCampuksessa (Kurssiavain: DKT21)

Haluan suorittaa opintopisteytettyinä opintoina ja saada todistuksen

• Avoimen yliopiston opiskelijana saat opintosuorituksen ja opintopisteytetyn todistuksen
    • Ilmoittaudu opintopolun kautta Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston opiskelijaksi 24.6.2021 klo 15.00 mennessä. Tämän lisäksi sinun tulee ilmoittautua opetustapahtumaan WebOodissa viimeistään 15.12.2021 klo 23.30.
    • Saat jatko-ohjeet ja opintojen aloitusohjeet sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.
    • Avoimen yliopiston opiskelu on lähtökohtaisesti maksullista. Tutustu avoimen yliopiston opintomaksuihin HUOM! Luonnontieteiden, metsätieteiden ja tietojenkäsittelytieteen opinnot ovat maksuttomia kaikille 1.8.2020 – 31.7.2021.

Olen Itä-Suomen yliopiston opiskelija

• Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppijan opinto-oikeudella voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja jatkuvan oppijan opinto-oikeudella opiskelevat saavat kurssien suoritusmerkinnän ja opintopisteet maksutta.

Huomioithan, että kaikki kirjautumisvaihtoehdot eivät ole kaikilla eri MOOC-kursseilla käytettävissä.