Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

MOOC-verkkokurssit

MOOC: Antirasismin perusteet, osio 1

Rasismi, rodullistaminen ja antirasismi yhteiskuntatieteiden näkökulmasta.
smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
-

Antirasismin perusteet -opintojakso perehdyttää opiskelijat rasismiin, rodullistamiseen ja antirasismiin yhteiskuntatieteiden näkökulmasta.

Opintojakso koostuu johdanto-osiosta sekä kolmesta temaattisesta kokonaisuudesta alustusteksteineen, oheislukemistoineen ja niiden pohjalta laadittuine tehtävänantoineen.

Opintojakso on toteutukseltaan MOOC-tyyppinen kaikille avoin verkkokurssi, joka suoritetaan tekemällä DigiCampus.fi -oppimisympäristöön laaditut oppimistehtävät.

Mikäli haluat opintojakson suorituksesta virallisen suoritusmerkinnän opintorekisteriin, sinun tulee ilmoittautua opintojaksolle tai sinulla tulee olla voimassa sosiologian perusopintojen opinto-oikeus.

Huom! Antirasismin perusteet on jaettu kahteen osioon: 5514134A Antirasismin perusteet, osio 1, 1 op ja 5514134B Antirasismin perusteet, osio 2, 4 op, jotka ovat yhteensä 5 op. Osiot voi suorittaa yhdessä (1 op + 4 op) tai erikseen.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
1 op

Opintojakson kohderyhmänä ovat opettajat, nuorisotyöntekijät, sosiaalialan työntekijät, kansalaisjärjestöissä toimivat sekä muut erilaisten ihmisryhmien kanssa työskentelevät ammattilaiset tai sellaisiksi kouluttautuvat.

MOOC-kurssien sisältöjä voit opiskella eri tavoin:

Haluan vain selata materiaalia tai opiskella omatoimisesti, en tarvitse opintopisteitä tai todistusta

• Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön vierailijana voi opiskella kurssin materiaaleja, mutta ei voi tehdä tehtäviä. Tästä ei jää suoritusjälkeä kurssialueelle.
  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön Google-tunnuksilla, korkeakoulusi Haka-tunnuksilla tai Suomi.fi-kirjautumisella voit jatkaa siitä mihin jäit edellisellä kirjautumisella, ilman ilmoittautumista opintojakson opiskelijaksi yliopiston kautta.
  • Tutustu kurssiin DigiCampuksessa

Haluan suorittaa opintopisteytettyinä opintoina ja saada todistuksen

• Avoimen yliopiston opiskelijana saat opintosuorituksen ja opintopisteytetyn todistuksen

Olen Itä-Suomen yliopiston opiskelija

• Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana voit mennä suoraan Digicampus-alustalle.
  • Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppijan opinto-oikeudella voit mennä suoraan Digicampus-alustalle.
  • Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja jatkuvan oppijan opinto-oikeudella opiskelevat saavat kurssien suoritusmerkinnän ja opintopisteet maksutta.

Huomioithan, että kaikki kirjautumisvaihtoehdot eivät ole kaikilla eri MOOC-kursseilla käytettävissä.