Hyppää pääsisältöön

Labra-arvojen tulkinta

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Laboratorioarvojen kliininen tulkinta -koulutuspäivä 25.3.2021

Päivässä käsitellään teeman oleellisimmat aiheet asiantuntijan johdolla ja potilastapauksia.
smart for good
  • LHKA
  • Lääkeala
Päivämäärä:
25.3.2021 -
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Ravitsemus ja lääkeala, Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Lähiopetus
Hinta:
359,6 €

Päivän aikana käydään läpi laboratoriolääketieteen perusteita sekä käydään läpi iäkkäälle suositeltavia vuosittaisia laboratoriotutkimuksia ja niiden tulkintaa. Lisäksi perehdytään, kuinka verikokeiden perusteella voidaan määrittää, tulkita sekä seurata sisäisen verenvuodon, munuaisten ja maksan vajaatoiminnan tilaa.

Koulutuspäivän 25.3.2021 (klo 9 - 16) ohjelma, tarkempi aikataulu ja materiaali lähetetään ilmoittautuneille n. viikkoa ennen koulutuspäivää sähköpostilla.

OHJELMA Torstai 25.3.2021 LABORATORIOARVOJEN KLIININEN TULKINTA

• 9.00–10.30 Laboratoriolääketieteen perusteet (ylilääkäri Susanna Luukkonen, Laboratorio kliininen kemia, Vaasan keskussairaala)
  • 10.30–10.45 Jaloittelutauko
  • 10.45–11.30 Yleisimpien kansantautien laboratoriodiagnostiikka (Susanna)
  • 11.30–12.30 Lounas
  • 12.30–13.30 Suositellaanko iäkkäälle vuosittaisia laboratoriotutkimuksia?
  • 13.30–14.00 Sisäisen verenvuodon laboratoriotutkimukset ja niiden tulkinta
  • 14.00–14.30 Kahvitauko
  • 14.30–15.30 Maksan ja munuaisten toiminnan tutkiminen
  • 15.30–15.55 Lääkeaineiden pitoisuusmääritykset
  • 15.55–16.00 Päivän yhteenveto

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuspäivässä opit laboratoriolääketieteen perusteita sekä iäkkäillä yleisemmin esiintyvien laboratoriotutkimuksien tulkintaa. Lisäksi opit, kuinka verikokeiden perusteella voidaan märittää, tulkita sekä seurata sisäisen verenvuodon, munuaisten ja maksan vajaatoiminnan tilaa.

Farmaseutit ja proviisorit

290 € + alv 24 % (69,60 €) , verollinen myyntihinta 359,60 €.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Suunnittelija

Profiilikuva: Jonna-Carita Kanninen