Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Lääkealan täydennyskoulutukset

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Lääkehoidon kokonaisarviointi (LHKA)

Entistä kattavampi näkökulma lääkehoidon arviointien tekoon sekä varmuutta vaikeiden lääkehoitokokonaisuuksien hallintaan.
smart for good
  • Lääkeala
  • LHKA
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
3534 €

LHKA – TRAINING MODULES – UUTUUS!

Teemamoduulien aiheet:

  •  Sydän ja verisuonisairaudet
  •  Deprescribing
  •  Laboratorioarvojen kliininen tulkinta
  •  Alzheimerin tauti ja muut neurologiset sairaudet
  •  Diabetes ja endokrinologia
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuksen käytyäsi osaat:

  •  Kliinistä farmasiaa entistä kokonaisvaltaisemmin
  •  Poimia yhä syvällisemmin monilääkityn potilaan lääkehoidosta kliinisesti merkittävimmät lääkitysmuutosehdotukset lääkärin päätöksenteon tueksi
  •  Edistää dialogin syntyä sekä moniammatillista työskentelyä toimipaikassa
15 op

Farmaseutit ja proviisorit, joilla on LHA-koulutus hyväksytysti suoritettu tai mikäli henkilö on osallistujana meneillään olevassa LHA-koulutuksessa, tulee siitä olla suoritettuna vähintään 70 %. LHKA-jatkokoulutuskokonaisuudesta todistuksen saaminen vaatii, että molemmat koulutukset (LHA-koulutus ja LHKA-jatkokoulutus) on suoritettu hyväksytysti. Kokonaisuuden suoritettuasi voit hakea LHKA-erityispätevyyttä.

LHKA Training -moduuliin ilmoittautuessa tulee LHA-koulutus olla hyväksytysti suoritettu tai mikäli henkilö on osallistujana meneillään olevassa LHA-koulutuksessa, tulee siitä olla suoritettuna vähintään 70 %. LHKA-jatkokoulutuskokonaisuudesta todistuksen saaminen vaatii, että molemmat koulutukset (LHA-koulutus ja LHKA-jatkokoulutus) on suoritettu hyväksytysti. Kokonaisuuden suoritettuasi voit hakea LHKA-erityispätevyyttä.

Suomi

2 850 € + alv 24 % (684 €) , verollinen myyntihinta 3 534 €

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Suunnittelija

Profiilikuva: Jonna-Carita Kanninen

Jonna-Carita Kanninen

Suunnittelija

Koulutussihteeri

Profiilikuva: Anne Pennanen

Anne Pennanen

Koulutussihteeri