Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Kielivalmennusta lääkäreille.

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Lääkäreiden kielivalmennus

Miten kansainväliset lääkärit saadaan osaksi suomalaista lääkärikuntaa? Yksilöllisen ja räätälöidyn kielivalmennuksen avulla!
smart for good
  • Kansainvälisyys
  • Sosiaali ja terveysala
  • Lääkeala
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Kielet ja viestintä, Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
-

Lääkäreiden kielivalmennus on tehokas tapa oppia työssä tarvittavaa suomen kieltä. Sen teho perustuu yksilöityihin ja räätälöityihin sisältöihin. Järjestämme kielivalmennusta joko osallistujien työpaikoilla tai etäyhteydellä.

Koulutuksessa keskitymme siihen kieleen, jota lääkäri tarvitsee työssään. Koulutus voi sisältää esimerkiksi potilas-lääkäri-vuorovaikutuksen harjoittelua, tietoa potilasasiakirjojen laatimisesta ja viranomaisviestinnän piirteistä tai ammattikielen opettelua. Sisältö sovitaan yhdessä osallistujan ja hänen työnantajansa kanssa. 

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuksen tavoitteena on lääkärin työssä tarvittavan suomen kielen kehittyminen, joka johtaa sujuvampaan potilastyöhön ja viranomaisyhteistyöhön. 

Koulutuksen varsinaista kohderyhmää ovat kv-lääkärit, mutta itse koulutusta ostavat sotet tai esim. yksityiset lääkäriasemat.

Räätälöimme tilauskoulutuksia ja valmennuksia yrityksissä ja yhteisöissä toteutettavaksi tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Suomi

Kouluttaja

Profiilikuva: Virpi Moilanen

Moilanen, Virpi

Kouluttaja

Profiilikuva: Irina Tere

Tere, Irina

Kouluttaja

Suunnittelija

Profiilikuva: Virpi Moilanen

Moilanen, Virpi

Kouluttaja

Profiilikuva: Irina Tere

Tere, Irina

Kouluttaja