Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

rakennusterveys pääkuva

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Kosteusvaurion kuntotutkijan (KVKT)  täydentäminen RTA:ksi 

smart for good
  • Rakennusterveys ja ympäristö
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
-
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
6944 € (alv 24%)

Kosteusvaurion kuntotutkijan (KVKT) pätevyyden voi täydentää rakennusterveysasiantuntijaksi (RTA) kosteusvaurion kuntotutkijan (KVKT) pätevyyden RTA:ksi.

KVKT-tutkinnolla saa korvattua 24 op RTA-opinnoista, joten opintoja jää suoritettavaksi 6 opintopistettä ja 15 op:n laajuinen opinnäytetyö

Jatkuva oppiminen verkkosivut
21 op

Tutustu asumisterveysasetuksen § 21 soveltamisohjeeseen: https://www.valvira.fi/-/asumisterveysasetuksen-soveltamisoh-1

Ilmoitetaan myöhemmin.

Suomi

5900 € + alv 24 % (1416 €), verollinen myyntihinta 7316 €.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus on Eurofins Expert Services Oy:n hyväksymä RTA -koulutusta toteuttava yksikkö. Koko koulutuksen suorittaminen kestää noin 1,5-2 vuotta. Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetusta yhdistäen. Koulutuspäiviä on pääsääntöisesti kaksi kuukaudessa ja osa koulutuksesta toteutetaan etäopintoina.

Osaamisen tunnistamisella ja tunnustamisella (OT) tarkoitetaan menettelyjä, joilla opiskelijan osaaminen voidaan arvioida ja hyväksyä osana opintoja. Osaamisen tunnistamisessa ja tunnustamissa noudatetaan Valviran ohjeistusta ja siihen käytetään erillisiä hakemuslomakkeita. Arviointi tehdään koulutuksen alkaessa henkilökohtaista opintosuunnitelmaa (HOPS) tehdessä. Hyväksi luettu opintojakso vähentää opintomaksua 240 € / opintopiste. Myös RTA-opinnäytetyöhön voidaan soveltaa OT-menettelyä. Kokenut henkilö voi esittää hyväksyttäväksi opinnäytetyöksi enintään viisi vuotta vanhan esim. tutkimusraportin, korjaussuunnitelman tai opinnäytetyön. Kysy lisää suunnittelijalta. Aikaisemmin oli käytössä lyhenne ”AHOT” eli aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen. Termi ja lyhenne saattavat olla vielä käytössä eri yhteyksissä. Ne tarkoittavat tätä samaa asiaa.