Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Punainen lakipykälä-merkki kannettavan tietokoneen näppäimistön päällä

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Juridinen näkökulma hybridityön haasteisiin

Tietopaketti hybridityön työoikeudellisista kysymyksistä: Mitä tulee ottaa huomioon järjestelyissä ja miten varmistetaan tasapuolisuus?
smart for good
  • Juridiikka
Päivämäärä:
21.9.2021 -
Ilmoittautumisaika:
15.8.2021 - 12.9.2021
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Juridiikka ja yhteiskunta, Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
136,4 € (alv 24%)

Ytimekkäällä verkkoluennolla työoikeuden asiantuntija, dosentti, OTT Jaana Paanetoja käsittelee läsnä- ja etätyön yhdistämisen työoikeudellisia kysymyksiä. Tuleeko työsopimusta muuttaa, mitä työnantaja saa määrätä, ja miten varmistetaan tasapuolisuus?

Luennolla nostetaan esille myös työturvallisuuden haasteet ja työajan hallinnan työoikeudelliset kysymykset. Sisällöt liittyvät pääosin työsuhteeseen mutta soveltuvat osittain myös virkasuhteeseen.

Keskeisiä sisältöjä:

  • Työnteon paikasta sopiminen työsopimuksessa ja myöhemmin työsuhteen aikana
  • Työsuhteen aikaisten muutosten mahdollisuus työnantajan yksipuolisella määräyksellä
  • Tasapuoliset järjestelyt
  • Työaikasuoja hybridityössä
  • Miten työturvallisuus voidaan varmistaa etäoloissa?
  • Mitä on hyvä muistaa työntekijän velvoitteista ja oikeuksista etätyössä?

 

Jaana Paanetojan toinen ajankohtainen luento:
Työntekijän koronarokotukset – juridinen näkökulma 28.9.

Lue lisää ja ilmoittaudu edullisemmin molempiin tästä
 

Voit ilmoittautua 20.9.2021 saakka!

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on kokonaiskuva erilaisista hybridityön haastavista oikeudellisista kysymyksistä ja hän tietää, mitä tule ottaa huomioon ratkaisuja tehtäessä.

1,5 tuntia

Henkilöstöasioista vastaavat, hr-ammattilaiset, esihenkilöt, henkilöstön edustajat, lakimiehet ja muut asiasta kiinnostuneet.

ti 21.9. klo 13.00–14.30 verkkoluento

110,00 € + alv. 24 % 26,40 €, verollinen hinta yhteensä 136,40 €.

Mikäli osallistut myös Työntekijän koronarokotukset -juridinen näkökulma 28.9. –koulutukseen, hinta molempiin koulutuksiin osallistuvalle yhteensä 200,00 € + alv. 24 % 48,00 €, verollinen hinta yhteensä 248,00 €.

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.

Kouluttaja

Työ- ja sosiaalioikeuden dosentti, OTT Jaana Paanetoja