Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Johdanto metsätieteisiin ja metsätalouteen 1, kevät 2025

Avoin yliopisto
smart for good
Päivämäärä:
1.1.2025 - 31.5.2025
Laajuus:
1 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
20 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tavoite: Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää metsien ominaispiirteet monipuolisena uusiutuvana luonnonvarana sekä hallitsee perustiedot Suomen metsätaloudesta ja metsätieteistä. Opiskelija tunnistaa Suomen metsätalouden ja metsävarojen kehityksen pääpiirteet, metsänhoidon perusmenetelmät sekä metsäpolitiikan päälinjat. Opintojakson suoritettuaan opiskelija tunnistaa kestävän metsätalouden tulevaisuuden mahdollisuuksia. Opintojakson suoritettuaan opiskelija on perehtynyt kriittisen lukemisen taitoihin sekä kehittänyt vuorovaikutus ja viestintätaitoja.

Sisältö: Suomen metsien käytön historia. Suomen metsien ja puun käyttö nykyään ja tulevaisuudessa. Metsäekosysteemipalvelut, metsävarat, metsäpolitiikan toimijat ja kestävän metsänhoidon perusmenetelmät Suomessa.

Oppimateriaalit: Kurssilla osoitettava kirjallisuus.

Kohderyhmä: Kaikille alasta kiinnostuneille, alan opintoja suunnitteleville, muiden opintojen tueksi ja ammatillisen osaamisen kehittämiseksi.

Suoritustavat: Hyväksytyt oppimistehtävät ja osaamistesti verkossa.

Toteutustavat: Verkko-opintoina, opetusvideot, oppimistehtävät, kirjallisuus ja osaamistesti DigiCampus-ympäristössä.

Opettaja: Piritta Torssonen

Opintojakso on opiskeltavissa itsenäisinä verkko-opintoina 1.1. - 31.5.2025. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta. Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Tämä opintojakso on osa Metsätieteen perusopintokokonaisuutta.

Yksittäisen opintojakson hinta on 20 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2024-2025.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä opintoasiainsihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kellonajasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin.

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Aloitusohjeet sisältävät myös linkin oppiaineen kokonaisuus-Moodleen, josta löydät jaksokohtaiset aloitusohjeet. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa. 

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä opintoasiainsihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen alkaa:
2024-11-25 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2025-05-14 23:59