Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Fysiikan perustyöt - virtuaaliset laboratoriotyöt, lv. 2024-2025

Avoin yliopisto
smart for good
Laajuus:
1 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
20 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Näissä tehtävissä perehdytään virtuaalisten laboratoriotöiden avulla benjihypyn fysiikkaan, ominaislämpökapasiteetin määrittämiseen ja alkeisvarauksen määrittämiseen Millikanin kokeella. Kukin töistä sisältää ohjevideoita, aineistoja, monivalinta- ja laskutehtäviä, joiden avulla on mahdollista oppia uutta kunkin työn aihepiiristä.

Tämä opintojakso on osa Fysiikan perustöiden / turvallisen laboratoriotyöskentelyn kokonaisuutta, joihin kuuluvat myös verkkokurssi Sähkö- ja laserturvallisuus (1 op) ja laajempi Fysiikan perustyöt - laboratoriotyöt (3 op), joka tehdään paikan päällä Kuopiossa tai Joensuussa.

Toteutustapa: Verkkokurssi.

Suoritustapa: Verkkokurssin suorittaminen itsenäisesti DigiCampus-alustalla. Opintojakso on opiskeltavissa itsenäisinä verkko-opintoina oman aikataulun mukaan 2.9.2024 - 30.5.2025.

Oppimateriaali: Verkkokurssimateriaali.

Luonnontieteistä, fysiikasta sivuaineena ja alan opetustehtävistä kiinnostuneet, sekä ammatillista osaamistaan kehittävät.

Yksittäisen opintojakson hinta on 20€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2024-2025.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kellonajasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset tältä sivulta; heti ilmoittautumisajan alettua tässä on painettava nappi. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin.

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä opintoasiainsihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen alkaa:
2024-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2025-05-15 23:59