Hyppää pääsisältöön

Savonlinna

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Ennakoi ja yritä – Savonlinna 2030

Oletko miettinyt, mitä tulevaisuuden kehityskulut ja muutospaineet tarkoittavat Savonlinnan alueen yritys- ja liiketoiminnan harjoittamisessa?
smart for good
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Päivämäärä:
14.10.2021 - 14.10.2021
Ilmoittautumisaika:
- 12.10.2021
Kampus tai kaupunki:
Savonlinna
Kategoria:
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
0 € (alv 24%)

Oletko miettinyt, mitä tulevaisuuden kehityskulut ja muutospaineet tarkoittavat Savonlinnan alueen yritystoiminnassa ja elinkeinoelämässä? MITÄ JOS suurin osa osaavasta työvoimasta muuttaa pois Savonlinnan alueelta? MITÄ JOS kulttuuri- ja luontomatkailuturismi saapuu isosti Savonlinnan seudulle? MITÄ JOS uudet työpaikat Savonlinnan seudulla syntyvät jonkin uuden ja innovatiivisen tuotteen, teollisuudenalan, teknologian, tieteenalan tai liiketoiminnan ympärille?

Tule jossittelemaan yhdessä webinaari-tapahtumaan. Osallistumalla voit vaikuttaa siihen, millä tiedolla Savonlinnan alueen toimijoiden tulevaisuutta rakennetaan. Tilaisuuden aluksi Saimi Hoyer alustaa siitä, miksi on tärkeää ajatella tulevaisuutta ja juuri Savonlinnan mahdollisuuksia.

Tilaisuuden konkreettisena tavoitteena on, että siellä syntyy osallistujien yhteinen näkemys siitä, miten Savonlinnan alueen positiiviset skenaariot ovat mahdollisia saavuttaa tulevaisuudessa tai negatiiviset skenaariot ovat vältettävissä jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen tuella.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Savonlinnan alueen kouluttajat, kehittäjät ja yrittäjät.

Tapahtuma järjestetään webinaarina 14.10.2021 klo 13-15. Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden järjestävät Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus/Savonlinnan täydennyskoulutusrahasto, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMKin Koulutusportti-hanke ja Savonlinnan kesäyliopisto.

Ilmoittautuminen päättyy 12.10.2021