Hyppää pääsisältöön

Diabetes ja endokrinologia

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Diabetes ja muut endokriiniset sairaudet -koulutuspäivä 16.9.2021

Päivässä käsitellään teeman oleellisimmat aiheet asiantuntijan johdolla ja potilastapauksia.
smart for good
  • LHKA
  • Lääkeala
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Ravitsemus ja lääkeala, Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Lähiopetus
Hinta:
359,6 €

Päivän aikana käydään läpi eri diabetestyypit sekä 1. tyypin diabeteksen insuliinihoitoa ja 2. tyypin lääkehoidon optimaalista toteutusta etenkin iäkkään diabeetikon näkökulmasta. Lisäksi perehdytään diabeetikon liitännäislääkehoitoihin.

Koulutuspäivän 16.9.2021 (klo 9 - 16) ohjelma, tarkempi aikataulu ja materiaali lähetetään ilmoittautuneille n. viikkoa ennen koulutuspäivää sähköpostilla.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Oppia eri diabetestyypit sekä 1. tyypin diabeteksen insuliinihoitoa ja 2. tyypin lääkehoidon optimaalista toteutusta etenkin iäkkään diabeetikon näkökulmasta. Lisäksi perehdyt diabeetikon liitännäislääkehoitoihin.

Farmaseutit ja proviisorit

290 € + alv 24 % (69,60 €), verollinen myyntihinta 359,60 €.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Suunnittelija

Profiilikuva: Jonna-Carita Kanninen