Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Deprescribing

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Deprescribing -koulutuspäivä 25.11.2021

Päivässä käsitellään teeman oleellisimmat aiheet asiantuntijan johdolla ja potilastapauksia.
smart for good
  • LHKA
  • Lääkeala
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ravitsemus ja lääkeala, Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Lähiopetus
Hinta:
359,6 €

Geriatri alustaa päivän teemoihin ja tämän jälkeen ratkomme ryhmissä teemoihin liittyviä LHKA-potilastapauksia geriatrin sekä kollegoiden tuen avulla. Käsiteltävät teemat vaihtuvat vuosittain.

Osallistumalla koulutuspäivään saat yhden (1) LHKA-erityispätevyyden uusimiseen kelpaavan LHKA-tapauksen!
 

Koulutuspäivän 25.11.2021 (klo 9 - 16) ohjelma, tarkempi aikataulu ja materiaali lähetetään ilmoittautuneille n. viikkoa ennen koulutuspäivää sähköpostilla.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Päivän aikana opit ratkomaan haastavia LHKA-potilastapauksia sekä lääkityksien purkamista moniammatillisella tiimillä yhdessä geriatrin ja kollegoiden tuen avulla.

Farmaseutit ja proviisorit 

Suomi

290 € + alv 24 % (69,60 €), verollinen myyntihinta 359,60 €.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Suunnittelija

Profiilikuva: Jonna-Carita Kanninen

Kanninen, Jonna-Carita

Suunnittelija

Koulutussihteeri

Profiilikuva: Anne Pennanen

Pennanen, Anne

Koulutussihteeri