Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Ympäristönsuojeluoikeus, lv. 2021-2022

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
60 € (alv 0%)

Ympäristön pilaantumisen torjunnan sääntelyn systematiikka, ympäristölupajärjestelmä, ympäristövaikutusten arviointia, maaperän suojelua, ilmansuojelua, vesiensuojelua, merensuojelua, jätteitä ja jätehuoltoa, terveydensuojelua, kemikaaleja, biotekniikkaa ja tuoteperusteista ympäristönsuojelua koskeva sääntely

Suoritustavat
Luennot, tehtävät ja oppimispäiväkirja: Opiskelija osallistuu luennoille (20 t) tai katsoo luentotallenteet ja laatii niistä ohjeistuksen mukaisen oppimispäiväkirjan. Lisäksi opiskelija suorittaa luentojen yhteydessä annettavat harjoitustehtävät, jotka edellyttävät kurssikirjallisuuden lisäksi myös muun oheismateriaalin käyttöä. (itsenäisen työskentelyn osuus 115 t)

Toteutustavat
Opintojaksolla on käytössä UEF Moodle -alusta. Kurssiavain ilmoitetaan Pepin kautta ilmoittautuneille. Luennot striimataan ja tallennetaan.

Tarkemmat tiedot oppimateriaaleista ja suorittamisen aikataulut löydät Pepistä opintojakson tiedoista.

Opintojaksolle tulee ilmoittautua erikseen sekä Opintopolussa, että Pepissä. Opintopolussa ilmoittaudut opiskelijaksi ja hankit itsellesi opiskeluoikeuden AVOIN YO-toteutukseen, Pepissä ilmoittaudut opetukseen sekä tentteihin. Tarkempia ohjeita Peppi-ilmoittautumiseen on opintojen aloitusmoodlessa Oikeustieteiden opinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija

- tunnistaa ympäristönsuojeluoikeuden eri osa-alueet
- hallitsee ympäristönsuojelua koskevan lainsäädännön keskeisen sisällön
- hallitsee ympäristönsuojeluoikeuden periaatteet ja käsitteet
- osaa ratkaista ympäristönsuojeluoikeudellisia ongelmia

5 opintopistettä

Luennot toteutetaan kerran lukuvuodessa syyslukukaudella. Tehtävien palautuspäiviä on kolme kertaa lukuvuodessa.

Joensuun kampuksen opetukseen, yleisiin tentteihin/verkkotentteihin/etätentteihin ja tehtävänpalautukseen ilmoittaudutaan sähköisesti Pepissä kevätlukukaudella 2022. Tentteihin ilmoittautuminen päättyy 10 päivää aikaisemmin ennen tenttiä, seminaareihin 2 viikkoa ennen opetuksen alkua.

Muille kuin oikeustieteen tutkinto-opiskelijoille (HTK/HTM, ON/OTM) suositellaan opintojakson 5311026 Oikeustieteen perusteet 1 op suorittamista.

Harjoitustehtävät 50 %, oppimispäiväkirja 50 % kokonaisarvosanasta. Arvostelu asteikolla 0-5.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille, tarkemmat ohjeet löydät Hakeminen-välilehdeltä. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Koulutusihteeri Riitta Laasonen, riitta.laasonen(at)uef.fi, puh. 050 466 8522