Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Viestintä ja vuorovaikutus, lv. 2020-2021, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Monimuoto-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
36 €

Opintojaksossa tarkastellaan vuorovaikutuksen ja viestinnän merkitystä työyhteisön ilmapiirin ja työn tuloksellisuuden rakentajana. Siinä tutustutaan ryhmäprosesseihin ja niiden ohjaamiseen. Lähiopetuksessa perehdytään toimivan vuorovaikutuksen rakentamisen keinoihin työyhteisössä. Erilaisten osallistumisen tapojen vaikutusta havainnollistetaan harjoituksin. Alustusten ja keskustelujen kautta avataan ryhmäroolien ja asenteiden merkitystä työyhteisön toimivuudelle. Lähdekirjallisuudessa tulevat esille myös kommunikaatioanalyysitaidot ja työryhmien kehitysvaiheiden ilmentymät vuorovaikutuksessa.

Opetus ja suoritustavat:
Opintojakson voi suorittaa tällä hetkellä tekemällä oppimistehtäviä yksilötyönä.

Oppimateriaali: Valitaan 2−3 opettajan erikseen määrittelemistä materiaaleista.

Opintojakso sisältyy myös Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston osaamiskokonaisuuteen Henkilöstötyön orientoivat opinnot (30 op)

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa tarkastella vuorovaikutuksen ja viestinnän merkitystä työyhteisön ilmapiirin ja työn tuloksellisuuden rakentajana, tutustuu ryhmäprosesseihin ja niiden ohjaamiseen sekä kehittää valmiuksiaan työyhteisödynamiikan havainnoimiseen ja ymmärtämiseen.

3 opintopistettä

Opinnot soveltuvat kaikille alasta kiinnostuneille ja muiden opintojen tueksi.

Kevätlukukaudella alkavaan opetukseen ilmoittautuminen alkaa ma 5.1.2021 ja päättyy ke 30.6.2021 klo 15.00.

Tarjontatieto: Opinnot tarjolla avoimen yliopiston opintoina sekä työ-ja organisaatiopsykologian sivuaineopiskelijoille.

Arviointi asteikolla hyväksytty/hylätty.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin

Ilmoittaudu opintoihin sivun oikeassa laidassa olevan ”Täytä hakulomake” -linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin 2) Paytrail maksuvahvistuksen.

Koulutussihteeri Sari Ryynänen, puh. 0294 457 053
Suunnittelija Leila Peiponen, puh. 0294 457 060