Hyppää pääsisältöön

Sähkökatkoihin varautuminen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Vastuullinen markkinointi, lv 2022-2023, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
72 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Vastuullisuuden käsite. Vastuullisen markkinoinnin periaatteet. Asiakaslähtöinen vastuullisuus. Vastuulliset kilpailukeinot. Vastuullisuutta edellyttävä lainsäädäntö. Vastuullinen innovaatio.

Suoritustavat: Verkkototeutus: Välitehtävät 30 t, vastuullisen markkinoinnin suunnitelma 112 t, arviointi 20 t

Oppimateriaalit: Tutkimusartikkelit, muu materiaali

Opiskelija osaa

· kuvata, mitä vastuullisuus tarkoittaa koko yrityksen liiketoimintaa leikkaavana ajattelu- ja toimintatapana.

· tulkita yrityksen toimintaympäristön trendejä vastuullisuuden näkökulmasta.

· ymmärtää, mitä vastuullisuus merkitsee yrityksen perustoimintojen johtamisessa, tuote-, hinta- ja viestintäpäätöksissä sekä sidosryhmäsuhteissa.

· soveltaa vastuullisuuden näkökulmia liiketoiminnan kehittämisessä.

6 opintopistettä

Verkko-opinnot. Opintojaksolle ilmoittautuminen alkaa 8.8.2022 klo 9:00 ja päättyy 10.5.2023 klo 15:00.

Vaihtoehtoiset suorituspäivät lukuvuosi 2022 -2023: 30.10.2022, 30.12.2022, 28.2.2023, 30.4.2023 ja 31.5.2023.

Moodle-kurssiympärisö avautuu syyskuun alussa.

Suositellaan Markkinoinnin perusteet –opintojakso tai vastaavat tiedot.

Arviointi 0-5

Verkkototeutus: Välitehtävät hyv/hyl, vastuullisen markkinoinnin suunnitelma 80 %, arviointi 20 %

Suomi

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Kirjallisuuden hankinta-/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Aija Turunen aija.turunen@uef.fi, puh. 0294 457 051

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli et saa viestejä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.

Opintojakso on perusopintotasoinen. Opintojakso kuuluu Markkinoinnin  perusopintoihin, Johtamisen ja markkinoinnin perus- tai aineopintoihin.

Katso tallenne opintojen aloittamisesta avoimessa yliopistossa (kesto n. 5 min).