Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Vastuullinen markkinointi, lv 2021-2022, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
72 € (alv 0%)

Vastuullisuuden käsite. Vastuullisen markkinoinnin periaatteet. Asiakaslähtöinen vastuullisuus. Vastuulliset kilpailukeinot. Vastuullisuutta edellyttävä lainsäädäntö. Vastuullinen innovaatio.

Suoritustavat: Verkkototeutus: Välitehtävät 30 t, vastuullisen markkinoinnin suunnitelma 112 t, arviointi 20 t

Oppimateriaalit: Tutkimusartikkelit, muu materiaali

Kirjallisuuden hankinta-/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Katso tallenne opintojen aloittamisesta avoimessa yliopistossa (kesto n. 6 min)

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa

· kuvata, mitä vastuullisuus tarkoittaa koko yrityksen liiketoimintaa leikkaavana ajattelu- ja toimintatapana.

· tulkita yrityksen toimintaympäristön trendejä vastuullisuuden näkökulmasta.

· ymmärtää, mitä vastuullisuus merkitsee yrityksen perustoimintojen johtamisessa, tuote-, hinta- ja viestintäpäätöksissä sekä sidosryhmäsuhteissa.

· soveltaa vastuullisuuden näkökulmia liiketoiminnan kehittämisessä.

6 opintopistettä

Opintojaksolle ilmoittautuminen Opintopolussa 13.12.2021 klo 9.00 – 10.5.2022 klo 15.00.

Vaihtoehtoiset tehtävänpalautuspäivät kevätlukukausi 2022:

28.2.2022, 31.5.2022

Arviointi 0-5

Verkkototeutus: Välitehtävät hyv/hyl, vastuullisen markkinoinnin suunnitelma 80 %, arviointi 20 %

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Aija Turunen aija.turunen@uef.fi, puh. 0294 457 051

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli et saa viestejä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.

Lisätietoa kauppatieteiden opinnoista kauppatieteiden ja matkailualan sivulta

Opintojakso on peruaopintotasoinen. Opintojakso kuuluu Markkinoinnin  perusopintoihin, Johtamisen ja markkinoinnin perus- tai aineopintoihin.

Suunnittelija

Profiilikuva: Marjaana Mukkala