Hyppää pääsisältöön

Sähkökatkoihin varautuminen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Psykologian perusopinnot, verkko-opinnot, lv. 2022-2023

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
5.8.2022 - 30.6.2023
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Monimuoto-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
300 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Psykologian ja Työ- ja organisaatiopsykologian oppaineiden yhteinen aloitusinfo tiistaina 17.1.2023 klo 18-19 zoomissa https://uef.zoom.us/j/9373649613 Infoon ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Opiskelu tapahtuu joustavina etäopiskeluun soveltuvina verkko-opintoina ja opinnot voi aloittaa milloin tahansa ympäri vuoden. Opinnot koostuvat viidestä opintojaksosta (yhteensä 25 op) ja ne voi suorittaa joustavasti missä järjestyksessä tahansa paikkakunnasta ja ajasta riippumatta. Opiskelijamäärää ei ole rajattu kiintiöin, vaan opiskelemaan pääsee ilmoittautumalla opintoihin.

Opintojaksot ovat seuraavat:

FK00CP93 Kehityspsykologian perusteet 5 op FK00CP94 Kognitiivisen psykologian ja neuropsykologian perusteet 5 op FK00CP95 Persoonallisuuspsykologian perusteet 5 op FK00CP96 Psykologisen tutkimuksen perusteet 5 op FK00CP97 Kliininen psykologia I: Terveyden ja mielenterveyden psykologian perusteet 5 op

Suoritustapa: Oppimistehtävät, verkkokeskustelut, Moodle-tentit tai Exam-tentit. Opiskelija hankkii opintoihin liittyvän kirjallisuuden itse.

Huom! Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille.

Ohjeet: Katso tallenne opintojen aloittamisesta avoimessa yliopistossa (kesto n. 5 min).

Vuoden 2023 alusta ilmoittautuminen tapahtuu uudessa Opintopolussa. Opintojaksot lisätään sinne syksyn aikana.

Psykologian perusopintojaksot suoritettuaan opiskelijalla on perustiedot psykologian eri osa-alueilta: kehityspsykologiasta, kognitiivisesta psykologiasta ja neuropsykologiasta, persoonallisuuspsykologiasta, psykologisesta tutkimuksesta sekä terveyden ja mielenterveyden psykologiasta.

Mikäli aiot jatkaa opintoja aineopintoihin, tulee perusopintojen arvosanan olla vähintään 3/5.

Psykologian perusopintojen (25 op) suorittaminen lv. 2022-2023:

Psykologian perusopinnot 2022-23.pdf

25 opintopistettä

Kiinnostaako sinua psykologiset ilmiöt? Oletko kiinnostunut ihmisen käyttäytymisestä? Psykologian perusopinnot soveltuvat kaikille alasta kiinnostuneille ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Psykologista ymmärrystä ja psykologisen tiedon soveltamista tarvitaan monilla eri aloilla ja opinnoilla voitkin esimerkiksi monipuolistaa työelämäosaamistasi ja kehittää ammattitaitoasi. Opinnot antavat hyvän mahdollisuuden tutustua yliopisto-opintoihin ja psykologia soveltuu myös sivuaineeksi useiden eri alojen tutkintoihin.

Psykologian lv. 2022-2023 opintoihin voi ilmoittautua 30.6.2023 saakka. Opiskeluoikeusaika on voimassa 31.7.2023 saakka.

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5. Tarkemmat arviointikriteerit julkaistaan Moodlessa ja koulutusalan opinto-oppaan yleisteksteissä.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. Opiskeluoikeusaika on voimassa 30.7.2023 saakka.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Yleinen opintojen suunnittelu, Ilmoittautumiset, maksut, opintosuoritukset, todistukset
Suunnittelusihteeri Kati Hietava
kati.hietava@uef.fi, 050 432 4797

Yleinen opintojen suunnittelu
Suunnittelija Tiina Immonen
Varaa tästä aika opinto-ohjaukseen.